ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Solbergsvägen 45

Ljus etta i gavelläge med balkong i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

1 995 000 SEK | 31 Kvm | 1 Rok

Bromma / Mariehäll

Ljus etta i gavelläge med balkong i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

1 995 000 SEK |31 Kvm |1 Rok |1tr |2 336 kr/mån

Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta (möjlig 2a) med balkong och låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som genomgått stambyte karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

1 995 000 kr

AVGIFT

2 336 kr/mån

Inkl. Värme, Va.

VÅNING

1

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

31 kvm

BYGGÅR

1940

Ljus etta i gavelläge med balkong i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig gaveletta med låg avgift i vacker fastighet anno 1940 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten erbjuder en solig balkong med utsikt mot grönskan, valfria möbleringsmöjligheter och praktiskt kök samt helkaklat badrum som karakteriserar detta vackra hem. Generösa fönsterpartier i två olika väderstreck låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam innergård för grill och utemöbler. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Flexibelt tillträde! Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande ljus hall med genomgående enstavsparkett som följer hela lägenheten med gråmålade väggar. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt rymlig platsbyggd garderob gott om förvaring.

Allrum
Magnifikt rum med stora fönsterpartier samt utgång till bostadens lummiga balkong som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Lummig utsikt över det grönskande kvarteret som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats invid fönster. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Gott om plats för säng och nattduksbord, garderob samt skrivbord om så önskas. Vacker enstavsparkett på golv med snövita väggar.

Kök
Välplanerat kök som renoverats med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen som rymmer gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskivor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, spis, plats att installera diskmaskin, köksfläkt gör detta kök komplett. Genomgående trägolv med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grått klinker på golv och fint ljusflöde från fönster. Spegel ovan handfatet med tillhörande kommod undertill i vitt utförande, WC & dusch.

Gemensam innergård
Grönskande innergård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Obligatoriskt tillägg för Bredband/fiber om 600kr.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

OM FÖRENINGEN

BRF Ölänningen 4 är en äkta bostadsrättsförening med 7 lägenheter i Bromma. Föreningen bildades år 2002 .

Utförda renoveringar:
2006 - Ny värmepump
2009 - Takrenovering
2009-2010 - Stambyte
2016 - Nya fönster
2017 - Indragning av fiber

Kommande renoveringar
Inga renoveringar är bestämda i dagsläget enligt föreningen.

Gemensamma utrymmen
På gården har föreningen en altan samt härligt grönskande trädgård som de boende kan nyttja, t.ex. grilla under de varma sommarkvällarna.
På källarplan finns tvättstuga samt förråd.

Parkering
På gården finns ett par parkeringsplatser som de boende får nyttja utan kostnad (först till kvarn).

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR