ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Vasastan Hagastaden

Torsplan 8

Spektakulära 3 Rok med högt läge & 2 terrasser i eftertraktade Hagastaden!

8 795 000 SEK | 77 Kvm | 3 Rok

Vasastan Hagastaden

Spektakulära 3 Rok med högt läge & 2 terrasser i eftertraktade Hagastaden!

8 795 000 SEK |77 Kvm |3 Rok |12tr, hiss |4 776 kr/mån

Helt insynsskyddat boende - Högt upp - Två terrasser i två olika väderstreck - Öppen planlösning - Panoramafönster med fri utsikt - Garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal & övernattningslägenhet i huset.

Nu saluförs äntligen detta spektakulära och eleganta designboende belägen på perfekt insynsskyddat läge mitt i centrala Stockholm med tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Norra Tornen med sin magnifika höjd om 125 m är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design, påkostade materialval, stora exklusiva panoramafönster, vattenburen golvvärme i samtliga rum och rymliga sociala ytor. Genomgående hög standard och smakfulla materialval i samspel med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier präglar denna fantastiska bostad.
Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

8 795 000 kr

AVGIFT

4 776 kr/mån

Inkl. värme, VA, Kabel-TV, Bredband.

VÅNING

12, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

77 kvm

BYGGÅR

2018

Spektakulära 3 Rok med högt läge & 2 terrasser i eftertraktade Hagastaden!

Helt insynsskyddat boende - Högt upp - Två terrasser i två olika väderstreck - Öppen planlösning - Panoramafönster med fri utsikt - Garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal & övernattningslägenhet i huset.

Nu saluförs äntligen detta spektakulära och eleganta designboende belägen på perfekt insynsskyddat läge mitt i centrala Stockholm med tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Norra Tornen med sin magnifika höjd om 125 m är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design, påkostade materialval, stora exklusiva panoramafönster, vattenburen golvvärme i samtliga rum och rymliga ytor. Genomgående hög standard och smakfulla materialval i samspel med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier präglar denna fantastiska bostad.
Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande. För mer information: http://oscarproperties.com/projekt/norra-tornen/

INTERIÖR
Entré
Storslagen där fokus har lagts på att skapa så magnifika publika ytor som möjligt för att ytterligare framhäva känslan av ett lyxigt boende. Loungemöblemang, sköna mattor och breda fönsterpartier skapar en härligt välkomnande atmosfär.

Hall
Redan första steget i den möblerade och specialritade hallen som öppnas upp mot badrum och kök slås ni av bostadens materialval, ljusinflöde samt avhängningsmöjligheter. Här finns även en rymlig Walk-In-Closet med ELFA-system. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

Kök
Tidlöst och specialdesignat kök från Poliform med goda förvaringsmöjligheter bakom släta luckor i ljusgrå kulör som smakfullt matchas mot bänkskivan och stänkskydd i ljusgrå natursten. Integrerad LED-belysning under överskåp. Diskho i rostfritt stål med avfallskvarn. Blandare från Dornbracht. Full maskinell utrustning från Miele så som helintegrerad kyl, frys och diskmaskin, varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläkt i överskåp samt plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.Här finns gott om plats för att välkomna hem nära och kära för exklusiva middagar. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med ljuvliga panoramafönster mot bostadens ena enastående terrass om hela 9 kvm med morgonsol i nordostläge i öppen planlösning mot köket som erbjuder härliga ytor för umgänge och större tillställningar. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord, takhöjden och de stora fönsterpartierna ger rummet en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv.

Master Bedroom
Ljust och rymligt Master Bedroom med spektakulär panoramavy samt utgång till bostadens stora terrass i västerläge om hela 12 kvm med utsikt över takåsarna och kvällssol. med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt kontorshörna om så önskas. Här finns en platsbyggd garderobsvägg bakom släta dörrar med bra förvaring. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv.

Sovrum 2 / arbetsrum
Här ryms gott om plats för säng och valfri möblering med ett fantastiskt ljusinsläpp från genomgående panoramafönster, ingen insyn. Detta rum kan med fördel disponeras som förslagsvis arbetsrum som det gör i dagsläget. Vitmålade väggar och vackert genomgående vitpigmenterat och mattlackat trägolv.

Badrum
Fantastiskt och helkaklat badrum för dig som vill ha ett badrum med hotellkänsla utöver det vanliga. Golvet är i matta, ljusa klinkerplattor och väggarna kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med utomordentlig förvaring. Tvättställ från Duravit, Vero, vägghängd WC från Duravit, elburen handduksstork, tak och hand-dusch med specialritad öppningsbar glasvägg. Tvättställs- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Bakom smakfullt integrerade luckor i ljusgrå kulör finns tvättpelare i högskåp. Härlig komfortvärme och infällda downlights i tak, samt infälld LED-belysning i tak vid dusch. Ett badrum i sin egen klass!

Terrasser
Enastående terrasser som bjuder på både morgon och kvällssol i vinkel mot omgivningens takåsar. Dörrarna har fönsterglas som sträcker sig från golv till tak och skapar ett vackert djup längs hela lägenheten. Här finns gott om plats för valfritt möblemang och övrig önskad möblering med eleganta räcken i glas och terrassbelysning på fasadvägg.

Övrigt
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Område
Norra Tornen är porten till den nya stadsdelen Hagastaden. Här möts det bästa av två världar då du har direkt tillgång till alla bekvämligheter som Hagastaden har att erbjuda, det stora utbudet av krogar, caféer, restauranger, välsorterade matbutiker i Vasastan och närheten till härliga avkopplande grönområden så som Hagaparken och Brunnsviken.
I närheten av bostaden finner du även härliga promenadstråk och löparspår längs Karlbergskanalen, vid området runt Karlbergs slott och Vanadislunden. Kommunikationerna är enastående då du kommer ha direkt närhet till Torsplans t-baneuppgång, en hållplats för flygbussarna, direkt access till Citybanans nya uppgång i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, buss 57 från Vanadisplan och närhet till både Sankt Eriksplan och Odenplan där både tunnelbanestation och lokalbussar finns. Utanför porten nås även flygbussarna (ca 50m) som tar er vidare till Arlanda. I området finns det flera skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan.

OM FÖRENINGEN

Brf Innovationen består av 182 bostadslägenheter och två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter och föreningar i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Lokalarea om ca 351 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Gå gärna in på föreningens fina hemsida https://www.brfinnovationen.se/

Innovationen är ett unikt konceptboende med tillgång till utrymmen och tjänster enligt nedan:
- Bokningbar festvåning med terrass
- Exklusiv övernattningslägenhet som går att hyra
- Gym med bastu. Finns på våning 3. Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
- Garage med hiss ända ner. Garaget hyrs ut via Stockholms parkering. För info gå in på www.stockholmparkering.se/hagastaden
- Biorum
- Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss.
- Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning.
Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.
- Gästmatsal/festlokal
- Bokningsbara tjänster så som städhjälp, fönsterputs, matleverans, personlig tränare, mottagning av leveranser via Oscar Properties egen plattform, Oscar Properties world

TV och Bredband
IP-TV och bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften, i angiven avgift är detta inkluderat. Möjlighet till fast telefon saknas.

Parkering
Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är
benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. Garaget öppnar i början av 2019. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.
Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området. Garaget får över 1 030 p-platser, anläggningen kommer innehålla över 200 laddplatser för elbilar med möjlighet att utöka till alla platser när efterfrågan ökar. Läs mer på http://www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Underhållsplan och renoveringar
Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar.

Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.
Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är ett expanderande område och Norra Stationsparken kommer bli ett trevligt promenadstråk med butiker, caféer och restauranger.

Övrigt
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källarplanet.
Inga planer i dagsläget att höja avgiften enligt styrelsen.
Föreningens styrelse kommer inte godkänna en juridisk person som medlem.
Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt
att bosätta sig permanent i lägenheten.

För mer information:
www.norratornen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR