ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Annedal

Tomtebobarnens Gata 6

Modern trea med balkong och två väderstreck belägen i eftertraktade Annedal!

Bud| 86 Kvm | 3 Rok

Annedal

Modern trea med balkong och två väderstreck belägen i eftertraktade Annedal!

86 Kvm |3 Rok |2tr, hiss |4 377 kr/mån

Nu saluförs denna makalösa och påkostade gaveltrea med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora inglasade och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och ljusmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

4 377 kr/mån

Inkl. värme, VA, el, bredband och kabel-tv.

VÅNING

2, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

86 kvm

BYGGÅR

2015

Modern trea med balkong och två väderstreck belägen i eftertraktade Annedal!

Nu saluförs denna makalösa och påkostade gaveltrea med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora inglasade och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående 1-stavs parkett, vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena rymliga platsbyggda garderoberna bakom vita och speglade skjutdörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i helt insynsskyddat läge med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående 1-stavs parkett följer hela lägenheten med ljust målade väggar.

Kök
Påkostat och stilrent kök med praktiska högskåp i vitt utförande med infälld belysning undertill, stänkskydd i vit kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan grå bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, integrerad kolfilterfläkt i överskåp, diskmaskin, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl och frys med dubbeldörrar samt extra arbetsyta och förvaring i köksdel invid kyl & frys. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Master Bedroom
Insynsskyddat och rofyllt sovrum. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde samt platsbyggd
garderob bakom vita dörrar som rymmer gott om förvaring.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng, garderob och arbetshörna om så önskas. Ljust målade väggar samt genomgående parkett på golv.
Mellan Master Bedroom och det andra sovrummet finns en inner hall med en lyxig Walk-In-Closet som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns wc och handfat i vitt porslin och vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Spegel ovan med integrerad belysning, dusch bakom modernt glasparti, handdukstork samt härlig golvvärme. Praktisk vit arbetsbänk och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter samt tvätt och torkmaskin från Siemens undertill. Infällda spotlights i tak.

Balkong
Fantastisk stor inglasad balkong med förmiddagssol som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland det grönskande området mot den lugna lekparken.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Varmvatten samt elen betalas schablonmässigt för att per kvartal justeras till den faktiska förbrukningen.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

OM FÖRENINGEN

Brf Linabergshöjden är en äkta bostadsrättsförening och består av 71 st bostadsrättslägenheter som bildades 2012 och stod klart för inflyttning under 2015. Fastigheterna uppfördes av Skanska. Föreningen äger tomten.

Renoveringar - Utförda och planerade
Inga renoveringar har genomgåtts då fastigheten är så pass ny (byggår 2015). Inga renoveringar är heller planerade i dagsläget.

Parkering
Föreningen äger 36 st garageplatser (1040 kr/månad), 3 st MC-platser (500 kr/månad) och 14 st parkeringsplatser utomhus (1000 kr/månad). För information gällande antalet i kö till garage kontakta Skanska.

TV/bredband
Kabel-TV och bredband via Ownit. Detta debiteras med avgiften.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd i fastigheten.
Trapphusstädning sköts av städfirma.

Övrigt
Källarförråd ingår till lägenheterna.
Föreningen godkänner delat ägandeskap men med minsta ägarandel 10%.
Inga planerade avgiftshöjningar.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR