Maximize-icon

Centrala Sundbyberg

Humblegatan 17

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seCentrala Sundbyberg

5 795 000 SEK |102.5 Kvm |4 Rok |6 408 kr/mån

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade fyrarummare med en fantastisk planlösning. Bostaden präglas av fina material och generösa ytor med ett stort vardagsrum, rymligt kök samt tre stora sovrum. Utöver det finns en stor uteplats som ger ett härligt ljusflöde genom hela bostaden. Belägen i centrala Sundbyberg finns tunnelbana, tvärbana och bussar runt hörnet, samt all service i form av matvarubutiker, apotek, bank och liknande. Ni har härliga Tuvanparken på andra sidan vägen med parkourbana, utegym, lekplatser samt skateramp. Garageplats ingår i avgiften, kan också välja att hyras ut!!

Välkommen på visning!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134