ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Trubadurvägen 3

4 995 000 SEK | 89 Kvm | 3 Rok

4 995 000 SEK |89 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 821 kr/mån

Välkommen till Solnas mest exklusiva projekt! Högt upp i huset finner du denna optimalt planerade 3:a i brf The Lab- ett oerhört populärt nyproduktionsprojekt i Västra Skogen!
Genomgående vita väggar och parkettgolv.
Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage.

Se alla bilder


PRIS

4 995 000 kr

AVGIFT

4 821 kr/mån

inkl värme, VA

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

89 kvm

BYGGÅR

2016

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på och en sådan är denna fantastiskt fina lägenhet på Trubadurvägen. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för dig, den kräsne, som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage - för närvarande med lediga platser.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Uteplatsen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer, Kungsholmen och Arenastaden runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er. Det finns heller ingen anledning att vänta med att bjuda in gästerna, allt är fräscht! Det är bara att visa upp de exklusiva badrummet, de ljusa och trevliga sovrummen med bra förvaring, det rymliga vardagsrummet samt den öppna sällskapsytan i köket.

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter och en avgränsad del med praktisk klinker på golv. Här finner ni även en inbyggd garderob med mycket goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkett i ljusare ton på golv. Säkerhetsdörr

Kök
Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpsluckor i vitt med rostfria handtag och mörk bänkskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord och utgång till balkong.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar.

Badrum/WC
Toppfräscht och påkostat badrum med dusch. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. Tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme finns även för största möjliga trevnad.

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderob.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten utgörs av ljusmålade väggar samt heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster.

Balkong
Rymlig balkong i sol läge som vetter mot fastighetens framsida. Här kan du enkelt avnjuta en god frukost eller eftermiddagsfika i solen.

Omgivning: Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnelbanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
Brf Laboratoriet är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten i Solna Trubaduren med därpå uppförd byggnad med 266 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st lokaler. Föreningen äger marken, de accepterar juridisk person som köpare samt delat ägande med minsta ägarandel om 10%.
Ekonomin är god, föreningen amorterar i dagsläget. Inga avgiftshöjningar eller -sänkningar är planerade. Byggnaden är uppförd 2016. Fastighetens adresser är Armégatan 9-11, Arvid Tydéns Allé 2-4, Trubadurvägen 1-3 och Epistelvägen 1.

Renoveringar
Med tanke på att fastigheten är relativt nybyggd är inga större renoveringar utförda. Det finns heller inga planerade renoveringar i dagsläget.

Parkering
I föreningen finns det 213 garageplatser med hyresrätt, varav 16 av dessa kommer att disponeras av en grannförening.
I dagsläget finns det lediga platser i garaget som går att hyra till en kostnad om ca 1 200 kr/mån eller ca 2 270 kr/mån för elbils-ruta. I övrigt råder boendeparkering i området.

TV och bredband
Föreningen har ett gemensamt avtal med ComHem där Bredband 1000/1000 ingår i månadsavgiften.
Kabel-TV (grundutbud) via Comhem ingår i avgiften. Bredband (fiber) via Comhem tillkommer som obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån. Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Försäkring
Bostadsrättstilläggsförsäkring tecknas separat av den boende.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två gemensamma tvättstugor, en större och en mindre. Tvättstugan består av fyra grupper tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Dessa är bokningsbara. Sedan finns tre tvättmaskiner som är drop-in, två stora torkskåp och en grovtvättmaskin.
Det finns en rymlig solterrass där gasolgrill är tillåten för bruk, likväl på balkongen. Dock får ingen kolgrill användas!
Föreningen har även ett gemensamt relaxområde samt utegym. Det finns ett cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården samt en lekplats. Utöver det finns ett barnvagns- och rullstolsförråd på entréplan och gårdsplan.
Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.
Föreningen har även en större gemensamhetslokal som går att boka mot mindre kostnad. Denna ligger högst upp på Trubadurvägen. Relax (Spa) innehåller större pool och bastu.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130