Maximize-icon

VÄL PLANERAD 4:A HÖGT UPP

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seVÄL PLANERAD 4:A HÖGT UPP

85 Kvm |4 Rok |5tr, hiss |4 233 kr/mån

I en av Solnas absolut bästa bostadsföreningar kan jag nu även erbjuda dig en toppfräsch lägenhet med en modern planlösning. Oslagbart läge i ett expansivt område med närhet till T-bana, mysiga Pampas marina och med promenadavstånd till Kungsholmen, Vasastan och Solna C. Pampas parken för barnen och bara sju minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta särskilt länge. Med bilen når du Essingeleden på två minuter! Välkomna!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134