Maximize-icon

Ursviks allé 21

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se2 095 000 SEK |45 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |2 800 kr/mån

Tag nu chansen att förvärva denna underbara nyproduktion belägen på populära Ursviks Allé 21! Bostaden karaktäriseras av öppna, sociala ytor som skapar en luftig känsla och rymd. Stora fönsterpartier skänker rikligt med ljus. Välplanerat och stilistikt perfekt, med vita fräscha kulörer på väggar och vacker ekparkett. Modernt, fullutrustat kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Som grädden på moset bjuder bostaden på en underbar balkong i bästa sydvästläge. Bostaden har närhet till Ursviks underbara grönområden med tillgången till öräkneliga aktiviteter. Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134