Maximize-icon

Solna

Klippgatan 2

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seSolna

50 Kvm |2 Rok |1tr |2 110 kr/mån

Hjärtligt välkomna till denna rymliga 2:a om 50 välplanerade kvadratmeter på Klippgatan 2. En bostad som är ljust färgsatt där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Bostaden ligger i ett tyst och lugnt område lägst upp på gatan. Lägenheten erbjuder ett smakfullt kök i klassiskt vitt, ett spatiöst vardagsrum med gott om plats för umgänge, ett rogivande sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Lättskött altan med gräsytor och en trevlig uteplats! Bostaden har alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Här har du även nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134