Maximize-icon

Skvadronsbacken 16

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se2 495 000 SEK |65 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |3 176 kr/mån

Har ni alltid drömt om att bo högst upp i huset med både vardagsrum och sovrum i gavelläge?
Äntligen finns nu chansen att förvärva denna underbara lägenhet om 3 rum och kök i naturvänliga och expansiva Rissne. Här erbjuds ett investeringsboende utöver det vanliga som inom kort kommer att få ytterligare kommunikationsmöjligheter då tvärbanans Kistagren genom Rissne tidigare i år vunnit laga kraft. Bostaden består av ett stort och rymligt vardagsrum i öppen anslutning till det nyrenoverade köket, ett sovrum med fantastiskt ljusflöde, en rymlig klädkammare, stort badrum samt en fantastisk balkong. En genomgående ljus bostad med ekparkett och vita väggar – Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134