ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Spånga

Solhems hagväg 186

Bud| 127 Kvm | 5 Rok

Spånga

127 Kvm |5 Rok

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite jobbigt arbete. Trösten är att vissa bostäder är väl värda att vänta på - och en sådan är denna bostad,

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här.

Se alla bilder


PRIS

Bud

TYP

Ägarlägenhet

ANTAL RUM

5

BOAREA

127 kvm

BYGGÅR

1970

Hall

Välkomnande och luftig entréhall med klinker och parkettgolv. Härifrån når man husets spatiösa kök och det öppna vardagsrummet. Man kommer in i en liten hall innan man kommer in i denna hall för att hålla kylan utanför.

Kök

Modernt kök från PUUSTELLI som har gott om sociala ytor och plats för ett stort matbord. Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpsluckor i vitt med rostfria handtag och mörk granitskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Spottlights i taket. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord.

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med nästan öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar.

Badrum/WC

Toppfräscht och påkostat badrum med dusch. Här ligger det kakel av grå nyans på väggarna och mörk klinker på golvet. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod.

Förråd

Bra yta för förvaring i form av ett förråd under trapporna.

Altan/uteplats

Stor altan och uteplats som man når via vardagsrummet. Här kan man bringa många soltimmar i den stora uteplatsen.

Hall överplan

Öppen hall mot sovrummen som är handikappanpassad utan socklar vid dörrarna. Parkett av ljus nyans ligger på golvet.

Sovrum I

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderob.

Sovrum II

Sovrum med plats för säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. Sovrummet kan disponeras som barnrum eller ett arbetsrum.

Sovrum III

Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående golvet av ljus nyans.

Sovrum IIII

Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. På golvet ligger det genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten utgörs av ljusmålade väggar samt parkett på golvet.

Tvättstuga

Stor tvättstuga med nya maskiner samt stor yta för förvaring och avhängningsmöjligheter. Helkaklat rum med klinker på golvet och kakel på väggarna.

Badrum/WC II

Stambytt badrum med dusch och spottlights i taket. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar och klinkergolv. Golvvärme finns i badrummet. Här finns wc och handfat med tillhörande kommod.

Område

I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, bordtennis, badminton och golf. I riktning mot Bromma finns Åkeshovs simhall som nås med buss på ca 15 min. På gångavstånd vid Bällstavägen finns Ica Bromma (749 meter). Närmsta handelsområde är Bromma Blocks där det finns ett brett utbud av affärer samt systembolag. Vällingby Centrum som även det ligger i närområdet erbjuder bra service och shopping. På gångavstånd eller kort bilfärd finns en hel del restauranger att välja på, tex fyra pizzerior, tre thairestauranger, Tobbes kök, Bromma Bistro som har serveringstillstånd och Klockhusparken som har uteservering på sommaren.

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134