ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

1 mars kl 12:00 - 12:45|

2 mars kl 18:00 - 18:30

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Kratsbodavägen 24, vån 3

Fantastiska 2 Rok med högt läge i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

3 295 000 SEK | 59 Kvm | 2.5 Rok

Bromma / Mariehäll

Fantastiska 2 Rok med högt läge i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

3 295 000 SEK | 59 Kvm | 2.5 Rok| 3tr, hiss| 2 611 kr/mån

Välplanerad, smakfullt renoverad och insynsskyddad tvåa med breda fönsterpartier, rofyllt sovrum, rymlig Walk-In-Closet, dubbla handfat i det påkostade badrummet och solig inglasad balkong mot föreningens grönskande trädgård karakteriserar detta vackra hem. Lägenheten har med varsam hand renoverats och erbjuder generösa fönsterpartier ihop med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och ljusa väggar.
Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler och gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

3 295 000 kr

AVGIFT

2 611 kr/mån

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2.5

BOAREA

59 kvm

Fantastiska 2 Rok med högt läge i eftertraktade Mariehäll/Bromma!

Välplanerad, smakfullt renoverad och insynsskyddad tvåa med breda fönsterpartier, rofyllt sovrum, rymlig Walk-In-Closet, dubbla handfat i det påkostade badrummet och solig inglasad balkong mot föreningens grönskande trädgård karakteriserar detta vackra hem. Lägenheten har med varsam hand renoverats och erbjuder generösa fönsterpartier ihop med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och ljusa väggar. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler och gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med genomgående 1-stavsparkett på golv och ljusa väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i rymlig Walk-in-closet.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga inglasade balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Vacker utsikt över den grönskande trädgården och trädtopparna som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående 1-stavsparkett följer hela lägenheten med ljusa väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert svarta skåpsluckor och praktiska hög och underskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan mörk och slitstark bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vit ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och matplats intill. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys från Siemens, infälld ugn från Cylinda, integrerad spishäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin bakom enhetlig front gör detta kök komplett. Genomgående golv följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum & Walk-In-Closet
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert genomgående golv som följer hela lägenheten med ljusa väggar samt en fondvägg. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde i två riktningar. Lägenhetens Walk-in-closet disponeras idag som klädförvaring med rymliga garderober bakom skjutdörrar men kan med fördel användas som ett extra sovrum, kontor eller för andra önskvärda ändamål.

Badrum
Stilrent och lyxigt helkaklat badrum i hotellkänsla med mycket tilltalande materialval som vitkaklade väggar och vacker mosaik samt mörkt klinker på golv som går hand i hand med det specialbeställda dubbelhandfatet. Spegel med spotlights ovan handfatet, WC, handdukstork, modernt badkar och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även en tvättmaskin från Samsung.

Balkong
Solig inglasad balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med vy över den magiska trädgården och trädtopparna.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Lägenheten disponeras idag som 2,5 rok men är registrerad enligt föreningen som 1 rok.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

OM FÖRENINGEN

Brf Hemlyckan är en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheten Mattishill 8 och består av 37 lägenheter. Av dessa upplåts 34 som bostadsrätter och 3 st med hyresrätt. Detta kan ses som en dold tillgång. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1986 och har en total lägenhetsyta om 2.757 kvm.

PARKERING
Till fastigheten finns även 21 parkeringsplatser som fördelas enligt kösystem. Föreningen har idag både carport och p-platser. Kostanderna för dessa är 375 kr respetive 250 kr/mån. För närvarande kö.

TV & BREDBAND
Fiber(100/100) ingår i avgiften. Via fibrer går det att få IP-tv. Via antenutaget kommer man åt det marksända nätet(boxer)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Föreningen har en gemensam övernattningslokal/ festlokal som för 200 kronor per dygn går att hyra och som rymmer 4 övernattande personer alternativt ett 20-tal gäster. I lokalen finns även kök och badrum.
- Stor modern tvättstuga i källarplanet. Med tvättmaskiner, Torktumlare, Torkskåp samt mangel.
- Mycket trivsam förening som ofta arrangerar tillställningar och aktiviteter för medlemmarna. Vid den nedre ingången finns en liten lekplats. Det finns även en större lekplats i närområdet.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2010 Badrumsrenovering
2013 Installation av fiberbaserat fastighetsnätverk till alla lägenheter
2013 Installation av närvarostyrd LED-belysning i trapphusen
2014 Nya balkonginglasningar
2015 Installation av bergvärme
2016 Uppförande av ny uteplats/miljö med LED-baserad utomhusbelysning samt målning av allmänna utrymmen
2017 Installation av nytt internetbaserat bokningssystem för lokal och tvättstuga samt postboxar.
2018 Nya moderna hissar, nya energieffektiva fläktar och genomförd OVK

Övrigt
- Endast 100 meter från föreningens tomt finns en nyrenoverad lekplats med plaskdamm.
- Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget.
- Inga betydande kommande renoveringar i dagsläget.
- Till entrédörrarna finns porttelefon, elektroniskt passagesystem och digitala informationspaneler.

Mer information


Välkommen på visning

1 mars kl 12:00 - 12:45
2 mars kl 18:00 - 18:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-3196470

caroline.hanell@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-3196470

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR