ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Barkarby

Flyginfarten 14B

Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!

1 700 000 SEK | 23 Kvm | 1 Rok

Barkarby

Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!

1 700 000 SEK |23 Kvm |1 Rok |1tr |1 448 kr/mån

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

1 700 000 kr

AVGIFT

1 448 kr/mån

Inkl värme, vatten

VÅNING

1

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

23 kvm

Kvadratsmarta lägenheter för uthyrning eller boende!

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna lägenheterna med perfekt planerade kvadratmeter!
Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden.

- Attraktivt läge i området
- Hög standard och fullutrustade lägenheter
- Vindsförråd
- Parkering
- Närhet till kommunikationer service
- Närhet till planerad tunnelbana 2026

Hall

Genom säkerhetsdörr kommer vi till en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob i fullhöjd. Goda avhäng och förvaringsmöjligheter. Väggar målade i vit kulör och massivt trägolv.

Badrum/WC

Badrum med genomgående hög standard. Stilrena materialval som handfat, badrumsspegel, kommod med bra förvaring, tvättmaskin (kombinerad), duschvägg i klarglas och handdukstork. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme.

Kök/Rum

Platsbyggt kök inramat av spotlights som bjuder på bra belysning. Köket bjuder på bra med förvaring genom snygga vita köksluckor upp till och ned till. Stor arbetsyta av slittåligt laminat i grå färg som matchar stänkskyddet i grått kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn/mikro, kyl/frys och diskmaskin av märket Electrolux. Detta stilrena kök är i en öppen planlösning mot det rymliga rummet med stora fönsterpartier med fri vy. Här får man plats för matbord för upp till 4 personer, bäddsoffa, säng och tv möblemang. Massivt trägolv och väggar i vit kulör.

Förråd

Med nyttjanderätten följer ett vindsförråd om ca 1 kvm.

OMRÅDE

Barkarby är den del i Järfälla kommun som växer mest - framför allt genom den nya stadsdelen Barkarbystaden. När allt står klart kommer området ha 18.000 nya bostäder, 140 kvarter och 10.000 nya arbetsplatser. Satsningen innebär att det om några år kommer att vara västra Stockholms nya knutpunkt. Redan idag har Järfälla utsetts till "bästa pendlarkommun" av Dagens Nyheter. Direktbussar går till Kista och Sollentuna och pendeltåget tar dig till city på 15 minuter. En ny pendel- och regionaltågsstation samt tunnelbana planeras. I Barkarby finns en direkt närhet till såväl natur, arbete, skolor, kultur och service. Dessutom har Barkarby Handelsplats ett enormt utbud av allt inom shopping och storköp.

KOMMUNIKATION

Det är lätt att ta sig till och från Järfälla kommun. Från Barkarbystaden tar du enkelt buss 550 från Stora Torget till Barkarby station, det tar endast 7 minuter. Från Barkarby tar det ca 15 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats. För att se bästa resväg se www.sl.se. 2026 kommer även tunnelbanan att börja gå. För mer information om tunnelbanan klicka in på: https://www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/barkarby

ÖVRIGT OM OMRÅDET

En av Barkarbystadens tillgångar är närheten till vackra naturområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här finns strövområden, Västra Järvafältet naturreservat och Säby gård. I Järfälla kommun finns även ishall, tennishall, simhall, friluftsbad, skidbacke, golfbana, motionsspår och ridskola.

OM FÖRENINGEN

Föreningen har under 2020-talet bebyggts till ett flerfamiljshus med 48 st kvadratsmarta bostäder om 23 kvm.
Föreningen förväntas bli en s.k äkta bostadsrättsförening då merparten av köparna är privatpersoner.

Föreningen bjuder på ett unikt koncept med kvadratsmarta lägenheter som kan nyttjas som investerarlägenhet där fri uthyrning är OK, men även som övernattningsbostad eller permanentboende.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har vindsförråd att hyra om ca 1 kvm. Tvättstuga och Hiss i mitten av fastigheten som man når via entrén. Cykelparkering belägen invid fastigheten utomhus. Avfall och sortering invid fastigheten utomhus.

Parkering:
Föreningen har möjlighet att hyra parkeringsplatser mot en avgift på f.n 445 kr i månaden. Parkeringen är belägen bredvid fastigheten. I övrigt finns boendeparkering på gatorna runt fastigheten, besök kommunens hemsida för mer information.

Bredband och TV
Fiber är draget till fastigheten genom Telia där separata avtal tecknas och debiteras därefter.

Övrigt:
Förråd till lägenheten finns att hyra på vinden. Delat ägande godkänns. Juridisk person ok med fri uthyrning till privatperson eller företag på obegränsad tid.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR