ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

31 maj kl 12:00 - 12:45|

1 juni kl 17:00 - 17:30

Maximize-icon

Råsundavägen 75

Exklusivt boende

2 395 000 SEK | 39 Kvm | 2 Rok

Exklusivt boende

2 395 000 SEK |39 Kvm |2 Rok |3tr, hiss |1 609 kr/mån

Äntligen till salu! Att försöka hitta sin drömbostad idag kan vara svårt! Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på och just denna vackra lägenhet på Råsundavägen 75 är en sådan. En smakfull 2:a med en genomgående exklusiv känsla utöver det vanliga. Lägenheten erbjuder ett elegant badrum, spatiöst vardagsrum i öppen planlösning, vackert kök samt ett harmoniskt sovrum. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, härliga grönområden samt många kommunikationer. Välkommen till bostaden med det där lilla extra och ett hem att längta till!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

2 395 000 kr

AVGIFT

1 609 kr/mån

inkl värme, VATTEN, kabel-tv och bredband

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

39 kvm

BYGGÅR

1931

Exklusivt boende

Att försöka hitta sin drömbostad idag kan vara svårt! Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på och just denna vackra lägenhet på Råsundavägen 75 är en sådan. En smakfull 2:a med en genomgående exklusiv känsla utöver det vanliga. Lägenheten erbjuder ett elegant badrum, spatiöst vardagsrum i öppen planlösning, vackert kök samt ett harmoniskt sovrum. Ett välplanerat boende med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, härliga grönområden samt många kommunikationer. Välkommen till bostaden med det där lilla extra och ett hem att längta till!

Omgivning
Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 12 min. Ca 5 minuters promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan. Solna stations pendeltåg i närheten.

Hall

Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena badrum. Rakt fram finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter samt garderobslösning. Via hallen till höger så når man även bostadens vardagsrum! En hall med möjligheter!

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartier. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger det vacker ljus nyans av trä som är genomgående i hela lägenheten. Den simpla anslutningen till köket gör detta stora utrymme till en av bostadens favoritplatser.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående golvet av ljus nyans.

Badrum

Stilrent badrum där väggarna pryds av vackert vita kakelplattor som inger en fräsch känsla. Badrummet inrymmer duschhörna, wc, handfat med stilren kommod i modern design, Ett badrum att trivas i!

Kök

I öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en grå kulör som passar perfekt till den robusta arbetsbänken av träslag. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.

OM FÖRENINGEN

Föreningen, Kilen 8 i Solna, är välskött med god ekonomi och låg skuldbörda. Brf Kilen 8 är en äkta förening.

Kommande/Gjorda renoveringar
- Byte av samtliga lägenhetsdörrar i slutet av augusti 2019
- Målning av fönster plan 1-3 utvändigt under 2019.

Nyligen utförda renoveringar:
- Byte av ventilationsfläktar 2018
- Ny tvättmaskin 2018

TV OCH BREDBAND
Basutud ingår i avgiften.
Bredband 100/10 ingår i avgiften.
ComHem (2019-06-13)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren. Den är utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel.

ÖVRIGT
Trappstädning utförs av en städfirma.

Mer information


Välkommen på visning

31 maj kl 12:00 - 12:45
1 juni kl 17:00 - 17:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR