ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Heleneborgsgatan 48

Bud| 66 Kvm | 3 Rok

66 Kvm |3 Rok |6tr, hiss |2 888 kr/mån

Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet med utmärkt läge i Hornstull på populära Heleneborgsgatan. Här bor man högt upp i huset på 6 trappor i en ljus välplanerad 3:a i tre väderstreck om totalt 66kvm + 3kvm biarea. Lägenheten har genomgående ljusa behagliga färger och vackra detaljer såsom spröjsade fönster, dubbeldörrar i glas samt genomgående vacker fiskbensparkett. Här finns ett modernt kök med gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt påkostad bänkskiva i marmor. Här bor du på en mycket populär adress i Hornstull med närhet till allt vad området har att erbjuda men ändå med ett lugnt och skyddat läge. Säkerhetsdörr finns även för största möjliga trevnad.

Föreningen är skuldfri. Här ges även tillgång till en fantastisk takterrass och en innergård med sittgrupp. Fastigheten är välskött och det finns inga större renoveringar planerade.

Eftersökta kvarter i populära Hornstull som är en sprudlande del av Södermalm. Här erbjuds närheten till natur och vatten med Pålsundet, Riddarfjärden och Årstaviken, Tantolundens stora grönområden och egna sandstrand, Långholmens badplatser och mysiga promenadstråk och Söders lilla oas Reimersholme. Populära stråk för löpturen. Lockar träningspass inomhus finns ett brett utbud från bland annat SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fitness24Seven med flera. Hornstull erbjuder vidare ett storslaget utbud av restauranger, fik och prisbelönta barer samt omåttligt populära Hornstulls Marknad med foodtrucks under större delen av året. I Hornstulls Galleria kan den shoppingsugne stilla sina begär, är man filmsugen så får man inte missa Hornstulls egen biograf - Bio Rio - som är en av Stockholms få kvarlevande singelbiografer.
Kommunikationerna till området är utmärkta. Bekvämt med närheten till tunnelbanestation Hornstull (röda linjen) - en kort promenad på ca 500 meter från porten. Det finns även flertalet busslinjer i området som stannar till vid Heleneborgsgatan (buss 66) (buss 4, 54 och 77).

Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött med stark ekonomi samt låga avgifter.

Välkommen att längta hem!

Kontakta mäklaren för mer information.

Gustav Enhörning
0734-00 21 06

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

2 888 kr/mån

Inkl. VA värme bredband 100 megabit

VÅNING

6, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

66 kvm

BYGGÅR

1926

OM FÖRENINGEN

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Huggjärnet 18-19 är en äkta bostadsrättsförening med 70 lägenheter på Södermalm, Stockholm. Föreningen bildades år 1988 och har fått betyget A+ för år 2018. De äger fastigheterna Stockholm HUGGJÄRNET 18 och Stockholm HUGGJÄRNET 19. Överlåtelse- och pantsättningsavgiften debiteras av föreningen enligt stadgar. Brf Huggjärnet 18-19 har en stark ekonomi och har amorterat kraftigt på sina lån vilket har lett till att förening idag är skuldfri enligt årsredovisning.

RENOVERINGAR - UTFÖRDA
1986 byttes samtliga va-stammar
2001 stammarna spolades
2002 renoverades trapphusen
2003 renoverades tvättstugorna och ny maskinpark installerades
2003 målades samtliga plåttak
2002-2005 renoverades föreningens kungsaltaner, paradbalkong samt takterrass
2010 renovering/målning av fönster och balkongdörrar
2012 Installation av fiberbaserat höghastighets bredband
2013 målning av trapphus
2017 Installation av ljuddämpande glas mot Långholmsgatan och Pålsundsbacken.
2017 Byte av fläktar till öppna spisar
2018 Installation av nya säkerhetsdörrar

PLANERADE
Föreningen arbetar just nu med att uppföra en ny innergård. Föreningen arbetar efter en 10-årig underhållsplan som uppdateras årligen av styrelsen. Fastigheten är välskött och det finns inga större renoveringar planerade, endast löpande underhåll.

PARKERING
Föreningen hyr 4 p-platser av Stockholms kommun. Dessa är i sin tur uthyrda till lokalhyresgästen.

TV OCH BREDBAND
Ett fiberbaserat höghastighets bredband finns installerat i fastigheten med Ownit som leverantör. Kabel-tv finns, leverantör Com Hem. Både fiber 100 Mbit/s och kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Fullvärdeförsäkrad via Trygg-Hansa Brf försäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en stor och härlig takterrass med 360 graders vy över Stockholm stad. Terrassen kan nyttjas för fantastiska sommarmiddagar eller varför inte som första parkett på nyårsafton. Föreningen har två moderna tvättstugor i port 50 och 54. Det finns även cykelrum i källaren samt en trivsam innergård.

Besök gärna föreningens hemsida; http://www.brfhuggjarnet.se/

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR