ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Arenastaden

Evenemangsgatan 24 Vån 15!

3 995 000 SEK | 72 Kvm | 3 Rok

Arenastaden

3 995 000 SEK |72 Kvm |3 Rok |15tr, hiss |3 429 kr/mån

Se alla bilder


PRIS

3 995 000 kr

AVGIFT

3 429 kr/mån

Värme, vatten, bredband och kabel-TV.

VÅNING

15, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

72 kvm

BYGGÅR

2015

Nyproducerad gaveltrea med balkong belägen högt upp i huset. I expansiva och populära Arenastaden finner ni denna välplanerade trea med en härlig balkong där ni kan avnjuta en imponerande utsikt under ljumma sommarkvällar.
Lägenheten karaktäriseras av alltigenom stilrena och moderna materialval såsom ekparkett, vitmålade ytskikt och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Den öppna sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det möjligt att samtala med familj och vänner samtidigt som middagen tillagas. Invid det generösa fönsterpartiet finns det plats för ett stort matsalsbord med rum för många gäster.
Utsikten som sträcker sig från dem nybyggda husen i området, bort mot den lummiga skogen och Råstasjön blir som pricken över i:et för denna lägenhet.
Dem två sovrummen ligger intill varandra och inrymmer plats för både säng och förvaring. I lägenheten finns även extra förvaring genom ett stort förråd som nås från hallen. Sammanfattningsvis ett högklassigt boende med modern standard som kännetecknas av öppna ytor och en luftig samt rymlig känsla.
I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. I gallerian finns också Sveriges modernaste biograf. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en underbar miljö.

Hall

Hall med parkettgolv, avgränsande del av klinker och vita väggar, förvaring genom en rymlig skjutdörrsgarderob till höger från entrén. I hallens inre del finns extra förvaring genom ett förråd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Spatiöst vardagsrum med väggar i vit nyans och parkett på golv samt ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns plats för sällskapsspel med soffgrupp, matgrupp och tv-möblemang. Via vardagsrummet tar man sig vidare ut på lägenhetens mysiga och rymliga balkong i solsäkert läge.

Kök

Köket är maskinellt utrustat med vitvaror bestående av kyl och frys i fullhöjd samt häll, ugn, diskmaskin. Dessutom inbyggd mikrovågsugn och fläkt. Bänkskiva i grå nyans samt mosaik ovanför i jordnära toner. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås också balkongen i solsäkert läge. Ljusinsläpp genom stort fönsterparti i två väderstreck.

Sovrum I

Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående golvet av trä nyans.

Sovrum II

Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas.

Badrum

Badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns takdusch med dubbla munstycken och glasad vägg. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare för största möjliga trevnad med tillhörande förvaring ovanför.

Förråd

Rymligt förråd som disponeras som klädkammare. Kan även disponeras som ett arbetsrum.

Balkong

Magisk balkong som vetter mot fantastiska grönområden samt vackra fasader. Här finns utrymme för loungegrupp samt övrigt önskat möblemang. En balkong i världsklass helt enkelt!

OM FÖRENINGEN

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan.
Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler.
Föreningen förvärvade fastigheten 2012-10-30. Boende tecknar egen bostadsrättstilläggsförsäkring. Brf Säsongskortet är en äkta förening.

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE:
Huset är nybyggt och de har renoverat entréerna samt byggt om ett av de fyra cykelrummen till förråd.
2018 Insatallera brytskyddsdörrar
2018 Installation av nytt passersystem
2018 Målning av gemensamma utrymmen
2018 FIlterbyte - ventilation

2025 Hiss, stammar, fasad, VA - Byte linor i hissen, fasad puts ect.
2027 Stammar, EL, mark, gemensamma ytor - Dörr/låscentral, tvättutrustning, underhåll utrymmen

PARKERING:
Föreningen har inga egna parkeringsplatser, däremot finns det över 800 parkeringsplatser fördelat på tre plan i Arenagaraget som hyrs ut av Parkman. Uthyrningskostnad: dygnet runt: ca. 1 950 kr/månad alternativt vardagar kl.16-09 + helger: ca. 950 kr/månad. Laddning för elbil går att lägga till.
Det finns också boendeparkering på gatan. Boende med giltigt parkeringstillstånd betalar avgift antingen genom att köpa månadsmärke alternativt säsongsmärke hos något försäljningsställe i Solna eller genom inköp av parkeringsbiljett i automat.

TV OCH BREDBAND:
Bredband 700 Mbit/s och Tv-paket lagom från Telia ingår i avgiften till alla lägenheter från och med 1 juli 2017.

FÖRSÄKRING:
BRF Säsongskortet har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Folksam som gäller för alla lägenheter i föreningen. Det innebär att ni inte behöver teckna något eget bostadsrättstillägg.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Soprum, cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum nås separat via entré i anslutning till bostadsentrén. Grovtvättstuga finns i huset. Ytterligare cykelförråd samt lekplats finns på gården.

ÖVRIGT:
Föreningen har 43 st förråd och fördelas genom en kölista. Medlemmar kan hyra ett förråd mot en kostnad om ca. 275 kr i månaden.
Det utförs trappstädning av städfirma.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se