Maximize-icon

Gärdet

Sandhamnsgatan 13

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seGärdet

9 995 000 SEK |113 Kvm |4 Rok |7tr, hiss |6 415 kr/mån

Varmt välkomna till denna drömvåning med en golvyta på 118 kvm (112 kvm boarea) belägen i välskött fastighet anno 1943. Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska vindsvåning om 4 rok i världsklass som erbjuder stilsäker interiör med en generös takhöjd i samspel med magnifika takbjälkar. Takfönster och välvda fönster i original låter bostaden fullkomligt präglas av underbart ljus och härlig rymd. Sagolikt vackra ytskikt vilket skapar en social karaktär till denna bostad i kombination av tidsenliga detaljer.
Bostaden är belägen på en av Gärdets populäraste gator, med gångavstånd till vackra promenadstråk runt Djurgården. Denna fastighet är rik på känsla och funktion med en extraordinär atmosfär. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Välkommen att längta hem!

- Vindslägenhet
- Terrass med stor markis
- Balkong
- Fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp
- Takfönster
- Generös takhöjd
- Två entréer
- Uthyrningsmöjlighet
- Generationsboende
- Hemmakontor
- Gästrum
- Vattenburen golvvärme i övre delen av bostaden
- Närhet till kommunikation

Kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på 070-210 28 19 för att boka in en privatvisning!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134