ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Gärdet

Sandhamnsgatan 13

9 995 000 SEK | 113 Kvm | 4 Rok

Gärdet

9 995 000 SEK |113 Kvm |4 Rok |7tr, hiss |6 415 kr/mån

Varmt välkomna till denna drömvåning med en golvyta på 118 kvm (112 kvm boarea) belägen i välskött fastighet anno 1943. Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska vindsvåning om 4 rok i världsklass som erbjuder stilsäker interiör med en generös takhöjd i samspel med magnifika takbjälkar. Takfönster och välvda fönster i original låter bostaden fullkomligt präglas av underbart ljus och härlig rymd. Sagolikt vackra ytskikt vilket skapar en social karaktär till denna bostad i kombination av tidsenliga detaljer.
Bostaden är belägen på en av Gärdets populäraste gator, med gångavstånd till vackra promenadstråk runt Djurgården. Denna fastighet är rik på känsla och funktion med en extraordinär atmosfär. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Välkommen att längta hem!

- Vindslägenhet
- Terrass med stor markis
- Balkong
- Fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp
- Takfönster
- Generös takhöjd
- Två entréer
- Uthyrningsmöjlighet
- Generationsboende
- Hemmakontor
- Gästrum
- Vattenburen golvvärme i övre delen av bostaden
- Närhet till kommunikation

Kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på 070-210 28 19 för att boka in en privatvisning!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

9 995 000 kr

AVGIFT

6 415 kr/mån

I avgiften ingår värme och vatte.

VÅNING

7, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

113 kvm

BYGGÅR

1943

HALL

Välkomnande hall med en exklusiv kalksten som övergår i en vacker parkett i ljus ton som följer hela lägenheten hand i hand med ljusa väggar och högt i tak som skapar en modern känsla och rymd.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder en imponerande rymd samt fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt takfönster. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang ihop med genomgående högt i tak samt synliga takbjälkar som stärker ett redan luftigt intryck. Från vardagsrummet leder några trappsteg upp till köket som har utgång till terrassen.

KÖK

Platsbyggt exklusivt kök med all maskinell utrustning från Siemens såsom diskmaskin och ugn med inbyggd micro. Skåpinredning med en gräddvit ton, glasmosaik över diskbänk och arbetsbänk i ek. Kyl/frys, köksfläkt samt diskmaskin är i rostfritt. Spiraltrappa från köket leder ner till nedervåningen med två rum som kan användas som sovrum/arbetsrum alternativt för uthyrning. På undervåningen finns utgång till balkong.

TERRASS

Stor härlig terrass om ca 9 kvm med utsikt mot vattnet och Lidingö.

SOVLOFT

Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och platsbyggd garderob för extra förvaring. Härligt ljusinsläpp från öppningsbara takfönster samt en fantastisk utsikt över från sidofönster mot Lidingö och Djursholm.

BADRUM

Stilrent badrum med mörk ton av italiensk klinker på golv med vitt kakel på väggar samt golvvärme. Inredningen består av WC, badkar, ett större platsbyggt badrumsskåp med spegel och spotlights i tak samt härligt ljusinsläpp från ett fönsterparti.

OMRÅDE

Läget beskrivs bäst som lugnt och centralt med närhet till fin natur och promenadstråk. 1:ans buss stannar utanför fastigheten och tar dig till Stockholms puls på några minuter. Även T-bana Gärdet nås inom kort promenadavstånd.

NEDRE PLAN

På undervåningen finns ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin samt två rum som går att nyttja som kontor/gästrum alternativt för uthyrning genom separat entré. Stor balkong med högt läge och fri utsikt.

ÖVRIGT

3 rok enligt mäklarbild, disponeras idag som 4 rok av nuvarande ägare.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
Brf Oporto 1 är en äkta bostadsrättsförening på Gärdet, Stockholm som äger 1 fastighet med 50 bostadsrättslägenheter på adressen Sandhamnsgatan 13.
Markägande - friköpt. Föreningen accepterar inte juridisk person till köpare. Delat ägarskap behandlas från fall till fall, se stadgarna för mer information.

Renoveringar
2021 Byte av fjärrvärmecentral
2021 Säkerhetsanordningar på taket har ordnats
2020 Fem upplåtna bostadsrätter varav 1 st återstår
2018/19 Ny hiss
2018/19 Putsning av fasad
2018/19 Restaurering av trapphus
2017 Avloppsrör i källaren har renoverats
2017 Byte av kodlås
2015/16 Renovering av värmecentral, byte av vattenpumpar och rensning av anläggning
2014 Analys av värmesystem och ventilation
2013 Snörasskydd
2013 Ny elcentral tvättstuga
2011 Reparation av yttertak samt installation av säkerhetsstege
2011 Stamspolning
2011 Ny elcentral
2011 Installation av fiber till samtliga lägenheter
2010 Radiatorventiler har bytts ut
2010 Värmecentral justerats
2010 Lysarmaturer i trapphus
2010 Tvättmaskiner i tvättstugan
2006 Elbyte i fastigheten och i lägenheterna
2002 Stamrenovering, elstambyte och elstigarbyte
1999 Utfördes stambyte
1999 Byttes el-stigar

Planerade
Pågående arbete med ventilationen i husen (2021)

Parkering
Föreningen innehar inga egna parkeringsplatser. Råder gatuparkering där man kan ansöka om boendeparkering via Stockholm Stad.

TV och bredband
Kabel-TV levereras via ComHem. Ni kan även skapa ett konto för ComHem Play helt utan extra kostnad. Bredband via fiber, tecknas enskilt.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. Det finns en tilläggsförsäkring i form av en s.k. styrelseansvarsförsäkring. Försäkringen inkluderar inte bostadsrättstillägg.

Gemensamma utrymmen
- Nybyggd tvättstuga

Ekonomi
Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar. (Kontrolleratv mars 2021)
Överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR