Maximize-icon

Spånga

Ljus bostad belägen i eftertraktade Bromsten/Spånga!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seSpånga

Ljus bostad belägen i eftertraktade Bromsten/Spånga!

26 Kvm |1 Rok |2tr |1 670 kr/mån

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Ljus och insynsskyddad bostad i vackert villakvarter med fönster i tre väderstreck och grönskande trädgård för medlemmarna med vackra omgivningar och helt klart bästa läget i Spånga. Flexibla möblerings- och förvaringsmöjligheter, rymlig klädkammare, renoverat kök samt stort allrum, helkaklat badrum med vädringsfönster och låg avgift i solid förening med god ekonomi. Lägenheten inbjuder till mingel, umgänge och sällskap. Föreningens trädgård bjuder på grönskande träd och den färgsprakande himlen och grillkvällar. Lägenheten har en genomgående standard med ljust golv och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.
En bra förstagångsbostad vid vackra grönområden som erbjuder flertalet promenadvägar, cykelvägar och längdskidspår i vacker natur. Ca 10 minuters bilväg till Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Barkarby Handelsplats. Promenadavstånd till Spånga centrum med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134