ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

31 maj kl 13:15 - 14:00|

1 juni kl 18:00 - 18:30

Maximize-icon

Kavaljersbacken 16

1 295 000 SEK | 24.5 Kvm | 1 Rok

1 295 000 SEK |24.5 Kvm |1 Rok |1 109 kr/mån

Välkomna till denna optimalt planerade etta med genomgående hög standard med påkostat kök samt helkaklat badrum. På dessa välplanerade kvadratmeter finns utrymme för både stor säng och matplats för ca 4 personer. Detta hem är det perfekta första boendet med centralt läge och naturen precis runt hörnet!

Lägenheten är belägen med närhet till det mesta. På några minuters gångavstånd finns en matvarubutik och kommunikationer (T banan och bussar) samt till skolor, dagis, tennisbana och fotbollsplan. I Ör bor ni i ett tryggt område med grönska som din närmsta granne oavsett vilken riktning du än går. Här finner ni vackra motionsstråk via Råstasjön och Lötsjön och med en kort promenad
nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Trots det naturnära läget, finner ni service och kommunikationer inom nära avstånd. Med Ca 15 minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia med alla
tänkbara kommunikationer och ni har även en buss några hundra meter utanför bostaden som tar er till centrala Sundbyberg och som längs vägen passerar flera tunnelbanestationer. I Ör finns många framtidsplaner och det är ett område som verkligen växer!

Här bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende låga avgifter, där stora renoveringar såsom stambyte, bergvärmeinstallation och ombyggnationer gjorts. Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas.

Se alla bilder


PRIS

1 295 000 kr

AVGIFT

1 109 kr/mån

Inkl. Värme, VA, kabel-TV (grundutbudet)

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1

BOAREA

24.5 kvm

BYGGÅR

1965

Hall

Väkomnande hall med avhängsningsyta samt vy över lägenhetens fantastiska kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp.

Kök och vardagsrum

Smakfullt kök i modern design med sober färgsättning i ljusa toner. Praktiska över och underskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med häll, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Här finns plats för matplats med bord och stolar alternativt en soffgrupp. Ett härligt rum med harmoniskt ljusinsläpp ifrån fönsterpartiet.

Badrum

Stambytt badrum i mörka, stilrena toner. Badrummet är helkaklat och består av WC, handfat, spegel med belysning, dusch samt handdukstork. I badrummet finns det plats för tvättmaskin.

OM FÖRENINGEN

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Kavaljersbacken är en äkta bostadsrättsförening med 90 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2007 och har fått betyget A för år 2018. Föreningen förvärvade under år 2010 fastigheten Gulmåran 1 från Förvaltaren, Sundbybergs Stad. Föreningen äger marken.

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
2017 En föreningslokal som medlemmar ska kunna hyra för fest, övernattning och biljard har renoverats.
2010 Installation av bredband
2013/2014 Bergvärme installerades .
- Ombyggnation av lokaler till 10 st nya lägenheter.
2012/2013 Stambyte med renovering av badrum samt utbyte av elstigare, elcentraler samt invändiga dragningar. Jordade uttag i hela lägenheterna.
2012 Installation av nytt portlåssystem med porttelefon
Stambyte av kök

Föreningen har fått detaljplan godkänd. Det avser en påbyggnad av fastigheten med två fulla våningar och en indragen våning med terrass runt hela den våningen. Det kommer då att bli ca 90 stycken nya lägenheter. Genomförs detta projekt kommer avgifterna att sänkas med ca 20-30%. Byggstart blir tidigast 2020.
Föreningen har planer på att bygga gym och bastu längre fram.

PARKERING
30 garageplatser. Går att hyra för 589 kr/mån. Till garageplatserna är det f.n kö ca 8-10 st, enligt styrelsen 2019-02-15.
37 parkeringsplatser. Går att hyra för 261 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det f.n 6st, i kö.
Avgiftsbelagd besöksparkering finns i direkt anslutning till huset.

TV OCH BREDBAND
Ansluten till kabelnät. Comhem basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Sundbybergs stadsnät tecknas och debiteras enskilt.
FÖRSÄKRING
Försäkring till fullvärde för byggnaden har tecknat hos Stockholms Stads Brandförsäkringskontor. I avtalet ingår styrelseförsäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd och två fullutrustade tvättstugor belägna i markplan på Kavaljersbacken 6.
Det finns även lokal som medlemmarna kan hyra för övernattning, fest och/eller biljard samt en trevlig gård med grill och bänkar.

ÖVRIGT
Eldningsförbud råder i fastigheten.
Kolfilterfläkt kan användas i lägenheten.
Trappstädning sköts av städfirma.
Vid renovering av lägenheten skall ansökan med bifogad ritning lämnas till styrelsen. Hantverkare som utfört arbetet måste ha den behörighet som krävs för arbetets utförande.

Mer information


Välkommen på visning

31 maj kl 13:15 - 14:00
1 juni kl 18:00 - 18:30
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se