ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Östermalm

Engelbrektsgatan 17

Bud| 172 Kvm | 5 Rok

Östermalm

172 Kvm |5 Rok |2tr, hiss |5 693 kr/mån

Invid Humlegården ligger denna eleganta våning med genomgående planlösning. Högt läge med mycket ljusinsläpp genom stora fönster. Väldisponerad våning med generösa och luftiga sällskapsytor med hög standard. Stilrent kök med utgång till balkong mot lummig gård och generös matsalsdel. Mycket spatiöst vardagsrum med burspråk och öppen spis. Master bedroom med en-suite badrum. Rymlig hall med tillhörande gästtoalett. Vackra originaldetaljer såsom öppen spis, eleganta dörrar, snickerier och fiskbensparkett. Vacker, välskött och representativ fastighet med byggår 1879.

Våningen är belägen på en av Stockholms attraktivaste adresser med närhet till såväl Humlegården som Stureplan med dess caféer och restauranger, all tänkbar service samt bra kommunikation.

Välkommen att längta hem!

Kontakta mäklaren för vidare information.

Gustav Enhörning
073-400 21 06
gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

5 693 kr/mån

Ink VA/Värme Basutbud Comhem

VÅNING

2, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5

BOAREA

172 kvm

BYGGÅR

1879

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
BRF Iverson är en äkta bostadsrättsförening på Östermalm, Stockholm som äger 1 fastighet med 22 bostadsrättslägenheter på adresserna Engelbrektsgatan 17, och Iversonsgatan 6. Föreningen bildades 2003 och äger fastigheten vars belägen med ett attraktivt läge i kvarteret Norrtälje invid Humlegården. Väldigt god ekonomi i föreningen och det finns inga planerade avgiftsförändringar. De accepterar delat ägande såvida den som bor i lägenheten är en av ägarna. De accepterar inte juridisk person.

Renoveringar - utförda
2007/2008 Stambyte
2008/2009 Fasadrenovering
2009 Fönsterrenovering 2009
2009/2010 Relining
2010 Taköverbyggnad-koppar
2011 Snörasskydd på taken
2011 Renovering av hissar 2011
2011 Borttagning av trappa, murning och putsning
2013 Trapphusmålning
2013 Installation av ny värmecentral
2013 Nya hängrännor tak
2013 Armaturer i källare och vind
2015 Åtgärd vattenskada samt vindsbelysning Engelbrektsgatan
2016 Löpande underhåll, utförde OVK
2017 Åtgärder för OVK- besiktningen

Renoveringar - planerade
Föreningen har inte genomfört några omfattande renoveringar sedan 2017. Alla lägenheter har dock kontrollerats gällande ventilation och där det behövdes har dessa mindre fel åtgärdats (2019) och fått godkänt av extern expertis. I övrigt är det löpande underhåll. Under innevarande år (2020/2021) planeras fönsterrenovering i samtliga lägenheter.

Parkering
Det finns inga parkeringsplatser specifikt för föreningens medlemmar. Dock kan man hyra p-plats i närliggande garage utan mig veterligen någon kö-tid.

TV och bredband
Vi har tecknat ett gruppavtal med ComHem för att få ned föreningens kostnader för bredband och TV. Därav ingår basutbudet i avgiften.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Brandkontoret, Stockholm.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett tvätt utrymme utanför köksdörren. På gården finns möjlighet att ställa cykel i uppställda cykelställ, cykelförvaring finns även i källaren.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR