Maximize-icon

Bromma

INSYNSSKYDDAD 3 ROK HÖGST UPP, TRE VÄDERSTRECK,BALKONG I SÖDERLÄGE & ÖPPEN SPIS!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seBromma

INSYNSSKYDDAD 3 ROK HÖGST UPP, TRE VÄDERSTRECK,BALKONG I SÖDERLÄGE & ÖPPEN SPIS!

78 Kvm |3 Rok |3tr |3 410 kr/mån

INSYNSSKYDDAD 3 ROK (MÖJLIG 4A) HÖGST UPP I FASTIGHETEN I TRE VÄDERSTRECK MED GRÖNSKANDE BALKONG I SÖDERLÄGE & ÖPPEN SPIS BELÄGEN I EFTERTRAKTADE ABRAHAMSBERG! Juridisk person kan godkännas.
Snart saluförs denna makalösa och påkostade gaveltrea med fullt fungerande öppen spis med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, två separata sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i tre olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen i söderläge, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Fina originaldetaljer såsom välbevarad stavparkett och stenskivor i fönstren. Stambytt badrum med kaklade väggar, klinkergolv och vädringsfönster. Till lägenheten hör två förråd. Välskött och stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Från lägenheten når du Abrahamsbergs tunnelbanestation på endast 2 minuter och ett stenkast från lägenheten ligger en Friskis & Svettis
anläggning.

En fantastisk bostad I trevligt område med både ICA- butik, flertalet restauranger och caféer samt Abrahamsbergs t-bana som ligger ett stenkast bort. Nära till vackra Ålsten som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134