ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Artillerigatan 29

Bud| 32 Kvm | 2 Rok

32 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |1 926 kr/mån

Väldisponerad "minitvåa" med mycket attraktivt läge invid Östermalmstorg!

Lägenheten har genomgående ljusa väggar/tak. Stavparkettgolv i hall samt fiskbensmönstrat parkettgolv i vardagsrum. Samtliga lägenhetens fönster vetter i väst mot innergård. Hall med klädhängare samt garderob med skjutdörrsparti. Hallen ansluter vidare till vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som matplats invid stort fönsterparti. Invid vardagsrum följer sovrum med platsbyggd förvaring samt glasad skjutdörrsparti mot arbetskök med gott om förvaring och arbetsyta. Spis/ugn, kyl/frys och diskmaskin. Öppning i vägg mot vardagsrum. Invid hall finns kaklat badrum med klinkergolv. Wc, handfat, dusch och handukstork. Sammanfattningsvis, väldisponerad "minitvåa" på bästa adress!

Kontakta mäklaren för vidare information.

Gustav Enhörning
073-400 21 06
gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

1 926 kr/mån

VÅNING

2, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

32 kvm

BYGGÅR

1938

OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Sjöhästen 26 är utmärkt belägen ett stenkast från Östermalmstorg och Hedvig Eleonora kyrka med närhet till bland annat flertalet skolor, restauranger och parker. Fastigheten, som byggdes 1936, är ett flerbostadshus med 30 lägenheter (varav 29 är upplåtna med bostadsrätt och en med hyresrätt) fördelat på fem våningar. Fastigheten omfattar även tre hyreslokaler och tio garageplatser.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR