ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Råsunda

Idrottsgatan 3

Äntligen till salu!

Bud| 44 Kvm | 2 Rok

Råsunda

Äntligen till salu!

44 Kvm |2 Rok |1tr, hiss |1 918 kr/mån

Tycker du om något utöver det vanliga? Här hittar ni en renoverad 2:a med genomgående hög standard med balkong. Bostaden har rymliga sällskapsytor, välvalda tillval, stort vardagsrum som kan disponeras efter behov. Bostaden har ett mycket bra läge och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt. Bostaden är belägen i populära Råsunda med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden. Välkomna!

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

1 918 kr/mån

inkl värme, vatten och kabel-tv

VÅNING

1, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2

BOAREA

44 kvm

BYGGÅR

1938

Äntligen till salu!

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och just denna sekelskifteslägenhet på Idrottsgatan 3 är en sådan. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Ett påkostat kök med genomtänkta detaljer. Ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen sällskapsyta. Och så läget. Mitt i Gamla Råsundas hjärta med mycket bra kommunikationer och närhet till Solna centrum, Näckrosen och shoppingcentret Mall of Scandinavia som gör det lätt att få vardagen att gå ihop.

Omgivning: Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.

Kommunikation
På Råsundavägen finns bussar och Näckrosens tunnelbana som tar dig in till stan på endast 12 min. Ca 5 minuters promenad till Solna centrum där stor bussterminal finns, Solna centrums tunnelbana och även tvärbanan. Både Sundbyberg och Solnas pendeltågsstation på promenadavstånd.

Hall: Rymlig hall med plats för avhängningsmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter i vardagsrummets klädkammare. Genomgående parkettgolv för hela lägenheten i ett stycke utan trösklar och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Luftigt vardagsrum med ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. På golvet ligger vacker parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Här ryms en generös soffgrupp, tv-möblering och annan möblering som kan önskas. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Här finner du även goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och utrymme till garderober.

Kök: Stilrent kök som är praktiskt planerat och modernt utrustat med fina materialval. Bra arbetsytor och praktiska väggskåp skapar rymd och ordentligt med förvaring. Ljusa luckor i snygg kontrast mot både en gedigen bänkskiva. Bekvämligheter i form av diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och en fläkt. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Helt enkelt en full maskinpark med hög kvalité. Ett kök för den kräsne som gillar att laga mat!

Sovrum: Rymligt sovrum med balkong. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck.

Badrum: Fräscht badrum med mörkt klinker på golvet som passar fint ihop med de vita kakelplattorna.

Balkong: Möblerbar balkong i fritt läge och framåt med utsikt över grönska. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2-4 personer.

Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se