ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Lilla Essingen

Strålgatan 45

4 995 000 SEK | 66 Kvm | 3 Rok

Lilla Essingen

4 995 000 SEK |66 Kvm |3 Rok |4tr, hiss |3 049 kr/mån

Välkommen till denna unika 30-tals pärla om 3 rok i gavel, som är är i absolut toppskick. Belägen högst upp i fastighet med ett fördelaktigt insynsskyddat läge med fri utsikt över takåsar och Mälaren.

Här bor du med sjöutsikt, en grönskande och solig balkong bland trädtopparna och generösa fönsterpartier som låter bostaden präglas av ett underbart ljus och en härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig och välskött förening med låg avgift som äger sin egen mark. Här har du möjlighet att förvärva en fantastisk bostad med välplanerade kvadratmeter, ett topprenoverat badrum, två välplanerade sovrum, gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och strandpromenader längs vattnet som tar dig runt ön, soliga badbryggor, glittrande vatten och rogivande sjöstadskänsla. Här erbjuds bra restaurangutbud, livsmedelsbutiker, pubar, goda kommunikationer samt Fridhemsplans puls och shopping nära tillhands. Välkommen att längta hem till Lilla Essingens bästa adress!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

4 995 000 kr

AVGIFT

3 049 kr/mån

inkl. värme, VA

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

66 kvm

BYGGÅR

1939

Lägenheten disponeras som en 3:a men enligt mäklarbilden 2:a.

HALL

Välkomnande hall genom säkerhetsdörr med avhäng och förvaring genom två djupa inbyggda garderober. Spotlights i tak med dimmer, väggar i vit kulör och matchande massiva trägolv som är vitlaserade.

BADRUM

Badrum med nya stammar 2016. Helkaklade väggar i vitt och carrara marmor på golv. Vikbar duschvägg i klarglas. Gott om förvaring genom spegelskåp och matchande kommod. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme.

KÖK

Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpsluckor i grått med guldknoppar och marmor bänkskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin.

BALKONG

Detta är definitivt bostadens pärla! Fantastisk balkong med många soltimmar för att avnjuta härliga tillställningar och måltider, balkongen är lättmöblerad. Vid klar himmel når utsikten flera kilometer bort!

VARDAGSRUM

Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar.

MASTER BEDROOM

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av väggar i grånyans och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderob. Här har du även utgång till balkongen.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i inbyggda garderober.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om förening
BRF Övre Volta är en äkta bostadsrättsförening i Essingeöarna, Stockholm som äger 1 fastighet med 26 bostadsrättslägenheter på adressen Strålgatan 45. Föreningen bildades år 1999. Föreningens fastighet ligger belägen med ett fantastiskt läge på Lilla Essingen och huset byggdes 1939. Föreningen äger marken. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning. De har inte beslutat om någon avgiftshöjning sedan senaste stämman. Juridisk person accepteras inte. Delat ägande accepteras med minst ägande del om 10% av bostadsrätten.

Utförda renoveringar
- 2018 Nytt passersystem
- 2018 Nytt bokningssystem tvättstuga
- 2018 Nybyggnation av låsta sopkärl och byggnation av terrass på föreningens gård
- 2014 Nybyggnation av vindsförråd samt byte av värmerör och radiatorer
- 2012 Renovering av tvättstuga
- 2012 Målning och renovering av trapphus
- 2012 Installation av postboxar i entrén samt säkerhetsdörrar till lägenheterna.
- 2004/2005 Renovering av fasad, tak och balkonger
- 2003 Byte av elstigare
- 1997 Relining av avloppsstammar

Planerade renoveringar
- 2020 Ventilationkontroll (OVK)
- 2020 Energibesiktining
- 2020 Stamspolning/invändig besiktning av avloppsstammar
- 2020 Installation av utomhusbelysning baksida/innergård
- 2020 Föreningen står inför ett stambyte. Projektering utförs i höst. Avgifterna kan komma att påverkas. Det finns ingen planerad projektstart i nuläget. Detta kommer dock inte att påverka just denna lägenhet då stammarna byttes i samband med renoveringen av bostaden.

Parkering
Föreningen har inte tillgång till garage eller parkeringsplatser.

TV och bredband
Kabel-TV och Bredband levereras via ComHem och betalas separat.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd. Gemensam tvättstuga med digitalt bokningssystem ligger belägen i entréplan och är utrustad av 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Barnvagns- och cykelrum ligger beläget i källarplan. Det finns även cykelparkering på husets baksida.
I källaren finns även ett hobbyrum för medlemmarna att nyttja. Föreningen har en fantastisk innergård med grillmöjligheter samt en nybyggd altan som möbleras, utemöbler samt loungemöbler sommartid. På gården kan du njuta av härlig kvällssol.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 130
blueprint-icon

PLANRITNINGAR