ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Kratsbodavägen 44D, vån 5

6 495 000 SEK | 90 Kvm | 4 Rok

Bromma / Mariehäll

6 495 000 SEK |90 Kvm |4 Rok |4tr, hiss |4 530 kr/mån

-Milsvid utsikt!
-Terrass & balkong i bästa solläge!
-Unik bostad på hörnläge i tre väderstreck
-Hög standard & tillval Grey!
-Genomtänkt designkoncept
-Garage med hiss hela vägen upp
-Nybyggd fastighet med alla faciliteter som gym & restaurang

Varmt välkommen till denna magiska 4:a med egen grönskande terrass i bästa söderläge. Unik hörnlägenhet i tre väderstreck som både har terrass och balkong. Härifrån har du utsikt över hela Stockholm. Kort och gott, den här bostaden måste upplevas på plats!
*Häckar vid terrassen har planterats.

Bostaden bjuder på 3 väldisponerade sovrum och ett badrum med tvätthörna samt en gäst-wc i hallen. Mellan köket och vardagsrummet är det en öppen & social planlösning med plats för ett ordentligt matbord och soffgrupp. Härifrån öppnar du glasdörren och du kommer ut på en härlig terrass som är omringad av häckar samtidigt som du har himmeln alldeles för dig själv! Enhetligt i hela bostaden är stora fönsterpartier med låg bröstning som ger ett fint ljusinflöde i hela bostaden tillsammans med en fin utsikt.

Fastigheten är nybyggd sedan 2017/2018 och har hiss hela vägen upp från entrén samt garage upp till bostaden. I området finns allt du kan önska som fina promenadstråk kring vatten, närhet till
kommunikationer som tunnelbana, pendel och buss från Sundbyberg, matbutiker, gym och populära Bun meat Bun i fastigheten.
Varmt välkommen att kontakta Christian Karatas på 070-210 28 19 för mer information.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

6 495 000 kr

AVGIFT

4 530 kr/mån

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

90 kvm

BYGGÅR

2018

OM FÖRENINGEN

Brf Alprosen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och äger fastigheten Stockholm Alphyddan 11 med adress Kratsbodavägen 44-46 i Bromma, Stockholm. Föreningen äger marken. I föreningen finns 109 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns 3 lokaler som hyrs ut, bland annat till Fitness 24/7 och populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun. Fastigheten byggdes år 2018 och ritades av VERA arkitekter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två gemensamma takterasser finns att nyttja i föreningen.
Barnvagnsrum finns i fastigheten.
Cykelförvaring under tak finns på gårdsplanen.
Miljörum för sortering finns på gårdsplanen.
Hamburgerrestaurang Bun Meat Bun, barngym Gymi och Fitness 24/7 i byggnaden.
Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

TV & BREDBAND
Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget som avser bredband, tv och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer månadsavgiften och då levereras bredband 250/100mbit (fiber) in i lägenheten.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade då byggnaderna är nyuppförda. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov.

PARKERING
Garage finns under fastigheten som nås via hiss och trappor. Föreningen har 52 garageplatser som kostar 1300,50 kr/mån att hyra, det finns även 3 parkeringsplatser på gården som kostar 663. kr/mån. Föreningen har en bilpool som medlemmarna kan nyttja.

ÖVRIGT
- Juridisk person godkänns som medlem.
- Föreningen godkänner delat boende.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR