Maximize-icon

Lilla Essingen/Kungsholmen

Fantastisk 1a med öppen planlösning på eftertraktade Lilla Essingen!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seLilla Essingen/Kungsholmen

Fantastisk 1a med öppen planlösning på eftertraktade Lilla Essingen!

2 550 000 SEK |25 Kvm |1 Rok |1tr |1 849 kr/mån

**ACCEPTERAT PRIS, PRINCIPEN FÖRST TILL KVARN GÄLLER! Kontakta mäklare för visning!**
LJUS BOSTAD MED ÖPPEN PLANLÖSNING, HELRENOVERAT KÖK & STAMBYTT/RELINAT BADRUM MED PRAKTISK LOFTSÄNG PÅ ATTRAKTIVA LILLA ESSINGEN!
Välkommen hem till en optimalt planerad och charmig etta i västerläge med låg avgift, vacker ekparkett och högt i tak med enastående förvaringsmöjligheter i vacker fastighet anno 1938 där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Generösa fönsterpartier i fil låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig och välskött förening där man dessutom äger sin mark. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad stambytt badrum och fullrenoverat kök, praktiskt sovloft och gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och strandpromenader längs vattnet som tar dig runt ön, soliga badbryggor, glittrande vatten och rogivande sjöstadskänsla. Här erbjuds bra restaurangutbud, livsmedelsbutiker, pubar, goda kommunikationer samt Fridhemsplans puls med sin shopping nära tillhands. Föreningen har god ekonomi.
Välkommen att längta hem till Lilla Essingens bästa adress!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134