ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Östermalm

Nybrogatan 89

Bud| 186 Kvm | 6 Rok

Östermalm

186 Kvm |6 Rok |1tr, hiss |6 073 kr/mån

Välkommen till denna unika och väldisponerade femrummare anno 1888 med suveränt och attraktivt läge på Östermalm. Mycket välskött skuldfri förening, belägen på bra adress med direkt närhet till all tänkbar service. Vidare erbjuder bostaden stora sociala ytor, ljusa väggar följt av unika detaljer. Lättmöblerad social yta med flera möbleringsalternativ, modernt kök med gråa skåpluckor som sträcker sig hela vägen upp till taket. Mycket rymligt badrum där marmor sträcker sig från golv till tak samt ett separat rum för tvättmaskin/torktumlare.

Från köket nås den stora uteplatsen som tillhör lägenheten. Takterass finns även på sjätte våningen för allas nyttjande. Här bor ni bekvämt med närhet till tunnelbana och flertalet bussar precis intill fastigheten. I närområdet finner ni bland annat restauranger, caféer, träningsanläggningar samt bra shopping runt Stureplan. Ett boende att helt enkelt trivas i. Välkomna på visning! Kontakta mäklaren för vidare information.

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

6 073 kr/mån

inkl. Kabel-TV och bredband (grundutbud)

VÅNING

1, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6

BOAREA

186 kvm

BYGGÅR

1929

Välkommen till denna unika och väldisponerade lägenhet anno 1888 med suveränt och attraktivt läge på Östermalm. Mycket välskött skuldfri förening, belägen på bra adress med direkt närhet till all tänkbar service. Vidare erbjuder bostaden stora sociala ytor, ljusa väggar följt av unika detaljer. Lättmöblerad social yta med flera möbleringsalternativ, modernt kök med gråa skåpluckor som sträcker sig hela vägen upp till taket. Mycket rymligt badrum där marmor sträcker sig från golv till tak samt ett separat rum för tvättmaskin/torktumlare.

Från köket nås den stora uteplatsen som tillhör lägenheten. Takterass finns även på sjätte våningen för allas nyttjande. Här bor ni bekvämt med närhet till tunnelbana och flertalet bussar precis intill fastigheten. I närområdet finner ni bland annat restauranger, caféer, träningsanläggningar samt bra shopping runt Stureplan. Ett boende att helt enkelt trivas i. Välkomna på visning! Kontakta mäklaren för vidare information.

OMRÅDE

Få platser är så mytomspunna som Östermalm. Namnet förknippas med borgerlighet och hög status, arkitektoniska rikedomar och ståtliga kulturarv. Men Östermalm är mer än ett smycke att se på, det är en omväxlande och spännande stadsdel. Med dess närhet till vatten, de luftiga parkerna, de historiska minnesmärkena och dess moderna puls är det lätt att förstå varför så många önskar att bo här. På Östermalm har du närhet till shopping, uteliv, kultur och fina naturområden.

Östermalm hyser drygt 61 000 invånare. Östermalm hette från början Ladugårdslandet, p.g.a. att här fanns fyra kungliga ladugårdar. Namnet Östermalm antogs 1885 då områdets bondska prägel nästan helt var borta.

Strandvägen är Östermalms praktfulla strandallé kantad med ståtliga byggnadsverk. Här ligger också Dramaten, som grundades av Gustaf III 1788. Andra huvudgator är Sturegatan och Valhallavägen, samt Narvavägen och Karlavägen som möts vid praktfulla Karlaplan. Östermalmstorg är stadsdelens naturliga mittpunkt där Nybrogatan, som går upp från Strandvägen, möter Humlegårdsgatan. Humlegården är en av Stockholms äldsta parker och anlades av Johan III.

PARKERING

För mantalsskrivna i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 1 100 kr.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna till och från Östermalm är mycket goda. Här finns tunnelbanestationerna; Östermalmstorg, Stadion, Karlaplan och Tekniska Högskolan.
Flertalet busslinjer och även spårvagnslinjen som går från Norrmalmstorg ut till Djurgården.

ÖVRIGT OM OMRÅDET

Skolor och barnomsorg
På Östermalm finns det cirka 19 grundskolor och 70 förskolor. Platsgarantin gäller i det stadsdelsområde där du bor. Regeringsgatan 70 tillhör Norrmalm i detta avseende.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
BRF bävern 17 är en äkta bostadsrättsförening på Östermalm, Stockholm som äger 1 fastighet med 21 bostadsrättslägenheter på adressen Nybrogatan 89. Skuldfri förening men de kommer eventuellt höja avgifterna. Markägande - Fri och egen grund. Föreningen accepterar delat ägande. Föreningen accepterar inte juridik person som köpare.

Renoveringar
1996 Fasadrenovering ink. fönster och balkonger
1996 Nytt tak mot gården
1998 Renovering av trapphuset/port
2000 Ny värmeväxlare
2001 Ny hissmotor/hissinredning
2002 Nedre gård renoverad
2004 Stambyte samtliga köks- och badrumsstammar
2006 OVK
2008 Övre gård renoverad
2008 Kungsbalkonger renoverade
2009 Nytt tak mot gatan
2009 Energideklaration
2010 Målning av alla fönster (utsida)
2010 Renovering av hissdörrar
2010 Säkershetsförråd i samtliga 21 lägenheter
2010 Nya större källarförråd
2010 Tätskiktskomplettering övre innergård
2010 Radonmätning
2011 Ny tvättstuga
2011 Nya avloppsstammar i källargolv ut till gatan
2011 OVK lgh 1001 och 1002
2012 Ommålning källare
2012 OVK
2013 Sotning/stoftsugning av eldstäder med rökkanaler
2015 Partiell fasadrenovering
2015 Brandskyddskontroll av eldstäder
2015 Miljöinspektion
2016 Stamsploning
2017 Upprättande underhållsplan 20-år
2018 Tätskiktskomplettering över innergård
2017 OVK lgh 1001 och 1002
2019 OVK huvudfastighet
2019 Indragning av ny servis
2019 Byte elstam
2020 Ny elstam och servis våren

TV och bredband
ComHem har gruppavtal med föreningen för TV-Bas. Avgiften faktureras tillsammans med månadsavgiften.
Föreningen har gruppavtal med ComHem, avgift faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Parkering
Föreningen äger inte någon parkering eller garage.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Cykel & barnvagsrum nås via gatan. Tvättstuga i källaren utrustad med 2 st maskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel
Gemensam balkong in mot gården samt en gemensam innergård.
I källaren finns ett hobbyrum för medlemmarna. I källaren även finns rum för återvinning av kartong, flaskor, tidningar, batterier, glödlampor och plast.

Övrigt
Varje medlem har tillgång till ett källarförråd.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134