ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Rissne

Rissneleden 121H

6 695 000 SEK | 188 Kvm | 6 Rok

Rissne

6 695 000 SEK |188 Kvm |6 Rok

Kontakta ansvarig mäklare Christian på 070-210 28 19 för privatvisning!

Nu finns chansen att bli stolt ägare till detta fantastiska och friköpta 3-plans radhus med möjlighet att ha upp till 7 sovrum! Ett förstklassigt boende som karaktäriseras av genomgående påkostade och genomtänkta materialval och fullskaligt badrum på alla våningsplan! Expansivt område vara ett stenkast från skolor och kommunikationer. Välkommen hem.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

6 695 000 kr

TYP

Radhus

ANTAL RUM

6

BOAREA

188 kvm

BYGGÅR

2018

HALL

Välkomnande hall med mörkt klinkergolv samt vita väggar. Här finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med ett inbyggt hyllsystem och spegeldörrar.

BADRUM

Helkaklat badrum med inredning från Vedum bestående av WC, dusch, spegel med hylla och golvvärme. Belysning via spotlights i tak.

KÖK

Här ryms många nära och kära, ni finner en stor matplats med palts för större sällskap. Detta Vedum kök erbjuder gott om arbetsytor ovan den mörka bänkskivan samt flertalet över och underskåp i grön och grått som matchas snyggt mot det vita stänkskyddet. Den rostfria maskinella utrustningen är från Siemens och består av fullstor kyl & frys, fläkt, inbyggd mikro, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin och spishäll. Vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM

Vackert vardagsrum i vinkel som med sina många fönster skänker rummet ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även husets uteplats. Vita väggar och mattlackerad ekparkett från Kährs på golv.

UTEPLATS

Husets uteplats ligger i privat västerläge med gott om plats för en större matgrupp. Här når man även husets förråd. Från uteplatsen kan barnen enkelt springa ut på den stora gemensamma gården och leka under uppsikt från huset.

MATPLATS

Stor matplats med många stora fönster mot husets baksida. Detta rum kan med en enkel vägg göras om till ett sovrum eller kontor. Vita väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med två stora fönster med låg bröstningshöjd som skänker rummet gott om ljus. Rummet har en inbyggd garderobsvägg som ger bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2

Stort sovrum på 11 kvm utrustat med fransk balkongfönster. Plats för stor dubbelsäng samt övrigt möblemang.

SOVRUM 3

Sovrum med stora garderobslösningar med skjutdörr. Väldisponerat rum som rymmer en stor dubbelsäng.

BADRUM ÖVRE PLAN

Rymligt badrum med golvvärme och infällda spotlights. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, badkar och dusch (i nisch). Här finns ett fönster för ljusinsläpp. Vitkaklade väggar samt snyggt grått klinkergolv. Vidare in i badrummet finner man både tvättmaskin och torktumlare samt gott om yta för förvaringsskåp.

PLAN 3

Våningsplan med en magisk takhöjd med en högsta punkt på drygt 3,3 meter. Idag disponeras ytan som ett stort master bedroom med eget socialt utrymme och toalett. Går enkelt att bygga om till tre separata sovrum om så önskas.

EXTERIÖR

Vacker tegelfasad som på framsidan även har plats för en utomhus matgrupp. Från ytterdörren når man direkt husets parkeringsplats.

OMRÅDE

Rissne är Sundbybergs grönaste stadsdel. Här kan vuxna och barn gå runt utan att störas av biltrafik och mitt i området finner du Rissne Torg med närservice, bussar och tunnelbana.

PARKERING

Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen, www.sundbyberg.se/boendeparkering

KOMMUNIKATION

Det finns goda kommunikationsmöjligheter, bussar och T-banans blåa linje finns i centrum. Du är inne i City på 10 minuter med T-banan. Om du är bilburen är det nära till E18. Det finns även planer på en hållplats i Rissne för den nya tvärbanan.

DOKUMENT

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR