Maximize-icon

Framnäsbacken 7

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se34 Kvm |2 Rok |7tr, hiss |1 199 kr/mån

*** TERASS PÅ 35kvm och nästan 4 meter i takhöjd ***

Missa inte chansen att förvärva denna magiska bostad om 2 rok som har bra möjligheter. Denna lägenhet är belägen högst upp i fastigheten med ett fritt läge och ytterst välplanerade kvadratmeter. En stor terrass på ca 35kvm i ett ogenerat läge är som gjort för hela er bekantskapskrets. Vidare erbjuder lägenheten en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök, modernt badrum, harmoniskt sovrum och goda förvaringsmöjlighet i lägenheten. Här bor ni i en stabil och trygg förening med god ekonomi. Ett toppenboende med närhet till tunnelbana, flertalet bussar, fantastiska promenader längst Pampas Marina och matbutiker för högsta bekvämlighet. Helt enkelt ett boende ni inte vill missa.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134