ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

31 jan kl 13:00 - 14:00

Maximize-icon

Vasastan/ Torsplan

Torsplan 10. Våning 26

14 495 000 SEK | 106 Kvm | 4 Rok

Vasastan/ Torsplan

14 495 000 SEK |106 Kvm |4 Rok |26tr, hiss |5 885 kr/mån

Välkommen till denna toppmoderna och attraktiva 4:a på 26:e våningen i den nya byggnaden Helix i Norra Tornen. Våningen har tre terrasser med oslagbar utsikt i alla väderstreck över Stockholms takåsar. Storleken, det höga våningsplanet och den solfjäderformade utformningen med utsikt åt alla håll gör denna lägenhet unik. Nu finns det möjlighet att förvärva denna unika lägenhet och bo i Stockholms mest omtalade byggnad med lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning. Attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Dessutom finns det möjlighet att överta eventuell garageplats med direktanslutning till Helix.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

14 495 000 kr

AVGIFT

5 885 kr/mån

I avgiften ingår värme och vatten. ( tillägg för bredband tilkommer om 260kr)

VÅNING

26, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

106 kvm

BYGGÅR

2018-2020

OMRÅDE

Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden.

PARKERING

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

KOMMUNIKATION

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

ÖVRIGT OM OMRÅDET

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
Brf Helix är en bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm. Föreningen äger marken och är en av två fastigheter i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare.
- Ritad av Rem Koolhaas för den internationella aktiebyrån OMA.

Renoveringar
Byggnaden är nyuppförd och har av den anledningen inte några större renoveringar eller underhåll planerade.

Parkering
Fastigheten är ansluten till P-garage med tillgång till hiss. Garaget innehar 228 platser där månadskostnaden är om 3 150 kr. Det finns även ca 50 st med laddstolpe som kostar 3 625 kr/mån inkl. el. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se
F.n. finns det lediga platser. För mer info kontakta Stockholm Parkering som förvaltar köhanteringen.

TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV, bredband samt IT genom AWiwo Quadra Play (fiber).

Gemensamma utrymmen
- Takterrass
- Biosalong
- Husets deli & vinbar
- Gym
- Cykelförråd
- Barnvagns-/rullstolsrum
- Gästlägenhet
Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsuganläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl.

Övrigt
- Föreningen avser att bli äkta.
- Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd.
- Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall.
- Besök följande hemsida för mer information. www.oscarproperties.com/projekt/norra-tornen/

Ekonomi
Överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna och debiteras av köparen.
Pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Mer information


Välkommen på visning

31 jan kl 13:00 - 14:00
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR