ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Finnboda kajväg 10

FINNBODA HAMN - FINNBODA KAJVÄG 10, 3 TR

Bud| 99 Kvm | 4 Rok

FINNBODA HAMN - FINNBODA KAJVÄG 10, 3 TR

99 Kvm |4 Rok |3tr, hiss |5 294 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva en fyra i Stockholms mest unika projekt som uppförs på en pir rakt ut i vattnet. Här bor du med Stockholms inlopp som närmaste granne och kungliga djurgården nästgårds. Lägenheten erbjuder sjöutsikt på nära håll samt från vardagsummet och köket. Stor terass om 10 kvm med absolut bästa läge. Terassen går längs hela väggen och är inglasad vilket möjliggör användning året om. Lägenheten är placerad på tredje våningen vilket skapar en enastående sjökänsla.

Med ett fantastiskt läge direkt vid Saltsjön och Stockholms inlopp ligger denna nyproducerade lägenheten som är belägen i huset längst ut på kajen närmast marinan och har därmed ingen insyn och sjöutsikt i fritt läge, ett av projektets absolut bästa lägen. Med direkt havskontakt, terrass med fritt läge och vidsträckt sjöutsikt är detta en exklusiv lägenhet du inte får missa. Frontläge med oslagbar fri vidsträckt sjöutsikt. Terrass om 10 kvm med bästa läget rakt mot Saltsjön med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Huset längst ut på kajen närmast marinan utan hus framför utan bara vatten

Inredningsvalen är moderna med hög kvalité. Yteffektiv och optimalt planerade 4:a med öppen planlösning mellan umgängesytor som vardagsrum, matplats och kök är placerade med utblick över Saltsjön. En av de bästa planlösningarna i huset med stora fönsterpartier i tre väderstreck, låg fönsterbröstning och öppen planlösning som ger ett naturligt och rikligt ljus. Genomgående ljus pigmenterad och mattlackad enstavs ekparkett, Kährs Ek Nouveau Snow, vita platsmålade träsocklar, målade vita väggar, vita släta innerdörrar med handtag i rostfritt och fönsterbänkar i Carraramarmor. För samtliga inredningsval för denna lägenheten se bifogad fil.

Unikt boende utöver det vanliga med moderna inredningsval av hög kvalitet. Med en magnifik utsikt över Saltsjön och Djurgården reser sig Brf Finnboda Terrass tre hus och likt fyrar sprider det sitt ljus över vattnet.

Ta SL:s pendelbåt som går mellan Finnboda in till Nybrokajen så slipper du alla köer och är inne i City på 15 minuter.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

5 294 kr/mån

I avgiften infår Värme och kallvatten. Tillkommer en obligatorisk kostnad för bredband om 205 kr/mån

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

99 kvm

BYGGÅR

2017

FINNBODA HAMN - FINNBODA KAJVÄG 10, 3 TR

VARDAGSRUM

Rymligt ljust unikt vardagsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång genom glasade pardörrar till terrass om 10 kvm med rak fri vidsträckt sjöutsikt. Frontläge utan hus framför så var man än tittar ser man vattnet. Luftigt med öppen planlösning mot kök och matplats med plats för stora sällskap. Gott om plats för stor soffa, fåtöljer, förvaring samt matbord.

KÖK

Modernt och smakfullt inrett kök i vinkel med varmgrå luckor från Vedum, samtliga överskåp med push-funktion. Vitt blankt kakel från Höganäs som stänkskydd. Vit bänkskiva i laminat med inderlimmad diskho. Induktionshäll, inbyggnadsugn i rostfritt och inbyggnadsmikro i rostfritt. Helintegrerad spisfläkt. Helintegrerad hel kyl och hel frys samt helintregrerad diskmaskin. LED-belysning med dimmer under överskåp. Bra arbetsytor och förvaring genom flertalet kökskåp samt lådor. Ljust och luftigt med plats för matbord intill högt stort fönsterparti och öppen planlösning mot vardagsrum.

SOVRUM 1

Master bedroom - Generöst härligt sovrum med stort fönsterparti med fri sjöutsikt. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Hel garderobsvägg med vita skjutdörrar.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för bred säng och förvaring. Garderob med vit slät lucka.

SOVRUM 3

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.

BADRUM 1

Lyxigt fräscht badrum med modernt stilrent badkar i mjuka former. Helkaklat med vitt blankt kakel från Höganäs på väggar och grått matt klinkergolv från Höganäs med golvvärme. Handfatskommod med vita utdragslådor, den övre lådan med eluttag samt spegel med LED-belysning ovanför. Vägghänd wc. Handdukstork i krom med fem armar. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänk med bänkskiva i vitt och två vita skåp för förvaring ovanför.

BADRUM 2

Lyxig fräsch wc/dusch med dusch med takregn och duschskärmvägg i klarglas. Helkaklat med vitt blankt kakel från Höganäs på väggar och grått matt klinkergolv från Höganäs med golvvärme. Handfat med spegelskåp med LED-belysning ovanför. Vägghänd wc. Handdukstork i krom med fem armar.

HALL

Välkomnande öppen entréhall med avhängningsmöjlighet. Skjutdörrsgarderob med speglar och inredning från Elfa. Grått klinkergolv. Säkerhetsdörr. Öppet mot innerhall.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
HSB Brf Finnboda Terrass är en äkta bostadsrättsförening i Finnberget, Nacka som äger 1 fastighet med 93 bostadsrättslägenheter på adresserna Finnboda Kajväg 6, Finnboda Kajväg 8, och Finnboda Kajväg 10. Markägande - friköpt. Föreningen accepterar juridisk person som köpare, dock om dess avsikt inte är avsedd för fritidsändamål så får medlemskapet nekas. Föreningen accepterar delat ägande.

Renoveringar
Föreningens fastighet färdigställdes 2017 vilket i sin tur leder till att inget underhåll dem senaste åren har genomförts. Det finns även inga planerade underhåll i dagsläget.

Parkering
Föreningen innehar ca 45 st öppna bilplatser samt 39 st garageplatser hos grannföreningen Finnboda Udde (gemensamhetsanläggning). Det finns 4 platser för elbil.
Kostnad för garage - 1 291 kr/mån och för markparkering 650 kr/mån.
Platserna i garaget hyrs ut via Corepark AB. Kontakta dem för mer information och frågor avseende kötid. Tel: 08-650 02 15 / E-post: info@corepark.se.

TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Com Hem. Tillkommer ett obligatoriskt tillägg för TV, bredband samt telefoni om 205 kr/mån.

Försäkring
Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Protector Försäkring. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.

Gemensamma utrymmen
- Tvättstuga - grovtvätt
- Cykelrum
- Barnvagn- och rullstolsrum
- Lägenhetsförråd
- Föreningen innehar en lokal med pentry samt uteplats som kan hyras till en kostnad om 200 kr/dygn.

Ekonomi
1 januari 2020 höjdes årsavgifterna med 2 %.
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av bostadshavaren.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Övrigt
Varmvatten debiteras separat efter förbrukning.
Individuell mätning och debitering av elförbrukning.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR