ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Vasastan

Adolf Fredriks Kyrkogata 3

Superdesignat hem utöver det vanliga i populära The Corner House

Bud| 81 Kvm | 3 Rok

Vasastan

Superdesignat hem utöver det vanliga i populära The Corner House

81 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 388 kr/mån

En av endast en handfull lägenheter i föreningen där Juridisk person godkänns.
Äntligen finns chansen till en mycket attraktiv 3 rok i högt läge i det fantastiska projektet The Corner House. Boendet är mycket representativt och håller högsta internationella klass. Lägenheten har en generös och öppen planlösning med fantastiska ytor och är smart uppdelad mellan privat och social del. Här erbjuds ett supermodernt och lyxigt boende med mycket påkostade materialval och smarta detaljer. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och inredning i samarbete med kändisinredare Paris Forino. Stor balkong mot innergård och gemensam takterrass med fri utsikt över Stockholm. Bostaden kännetecknas bl a av stora fönsterpartier, ekparkett, infällda spotlights, platsbyggt kök med Carraramarmor och spis/ugn från Bertazzoni, privata sovrum med mycket god förvaring, designade badrum med hotellkänsla och dold tvättpelare. Möjlighet till garage finns. Mycket centralt och attraktivt kvarter i vad som idag kallas "Midtown". Här bor man granne med t ex Urban Deli och Miss Clara Hotel och kort avstånd till Stureplan, Odenplan och Hötorget. I direkt närhet finns Stockholms bästa nöjes- och kulturutbud samt fina kommunikationer och kort avstånd till Centralstation. Garage finns i huset!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

4 388 kr/mån

inkl värme, VA

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

81 kvm

BYGGÅR

2015

Superdesignat hem utöver det vanliga i populära The Corner House

OMRÅDET
Kvarteret är mycket attraktivt och ligger oerhört centralt till mellan Östermalm och Vasastan. Fastigheten ligger på lugna Adolf Fredriks Kyrkogata men med härlig citypuls precis runt hörnet. Här bor man granne med t ex Urban Deli och Miss Clara Hotel. Området kallas idag för "Midtown" med direkt närhet till allt som kan önskas - här når du Stureplan, Odenplan och Hötorget på ett fåtal minuter. Nära till bästa allservice och nöjen som t ex biografer, Kulturhuset, Centralbadets och restauranger/caféer. Även nära till fina grönområden som Humlegården, Johannesparken och Observatorielunden. Bästa kommunikationer med t-bana Hötorget, stadsbussar och gångavstånd till T-centralen och Centralstation med Arlanda Express.

NTERIÖR

Lägenheten är i absolut bästa skick och omfattas av ett vackert nyslipat ekparkettgolv, ljust målade väggar med dörrar och snickerier i sober grå nyans. Påkostad belysning med många infällda spotlights. Planlösningen är genomgående med stort fönsterparti mot gata och balkong mot innergård från sovrummen.

Hall

Generös entré med mycket gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Självklart säkerhetsdörr.

Badrum

Ett badrum med riktig wow-känsla. Sobert inrett med ekträpanel på väggarna och marmorgolv i två nyanser. Tvättställ i marmor och mässingsdetaljer och stor spegel med dold inbyggd förvaring. Tvättavdelning (separat tvätt- och torktumlare från Siemens) med gott om förvaring i hyllsystem, allt snyggt dolt bakom dubbeldörrar i ek.

Kök

Lyxigt, smakfullt och påkostat kök, snickeribyggt av designern Paris Forino (New York). Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet. Ett drömkök med mycket gott om förvaring och fina arbetsytor. Köksinredning i mörkare ton med vackra mässingsbeslag och glasade överskåp. Köksbänk och stänkskydd i Carraramarmor. Fristående ugn/häll (Bertazzoni), integrerad fullstora kyl och frys (Siemens) samt integrerad diskmaskin. Underlimmad diskho (Casamja) och blandare från Tapwell.

Vardagsrum

Ett fantastiskt sällskapsrum i öppen planlösning med köket. Rummet erbjuder öppna fina ytor och har ett härligt ljusinsläpp genom längsgående stora fönsterpartier. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för stor matgrupp, soffgrupp och övrig inredning.

Badrum med dusch

Även detta våtutrymme är superelegant med en spännande inredning. Vitkaklade väggar och stilrent svart- och vittmönstrat klinkergolv (marmor). Takdusch och duschmunstycke i mässing från Tapwell och svängbar glasad duschvägg. Förvaringsnisch i duschutrymme. Kommod med handfat i grön asiatisk marmor och mässingshandtag. Komfortvärme på golv.

Master bedroom

Rymligt sovrum med fantastisk förvaring genom garderobsvägg med dörrar från golv till tak. Utgång till den härliga balkongen.

Sovrum

Det andra sovrummet är också välplanerat och här finns utrymme för både säng och arbetsbord.

Övrigt

- Lägenheten har ett tillhörande förråd.

OMRÅDE

Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden.

PARKERING

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

KOMMUNIKATION

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

ÖVRIGT OM OMRÅDET

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

OM FÖRENINGEN

Brf Corner House är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 som omfattar 52 bostadsrättslägenheter och 1 hyreslokal (94 kvm). Byggnaden färdigställdes 2015. Föreningen äger sin mark och beskattas som äkta bostadsrättsförening. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr (engångskostnad som betalas av köparen) och en pantsättningsavgift om 455 kr/pant.
Föreningens ekonomi förvaltas av Agenta Förvaltning AB. Föreningen har andel i gemensamhetsanläggningen Stockholm Träsket GA:2. Föreningens hyreslokal är uthyrd till ett IT-konsultbolag.

FASTIGHETEN
The Corner House är en unik och mycket omskriven fastighet i hörnet Adolf Fredriks Kyrkogata och Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och inredningen har tagits fram i samarbete med kändisinredare Paris Forino – en av New Yorks mest uppskattade inredningsarkitekter. Huset har en ljus putsad fasad med vackra smidesbalkonger och mosaikdetaljer.

TAKTERRASS
Till medlemmarnas förfogande finns en fantastisk takterrass med en av Stockholms bästa utsikter (hiss upp till detta plan). Här finns både gasolgrill, matbord och loungemöbler att tillgå, en härlig plats för umgänge och solning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma utrymmen omfattar den härliga takterrassen, garage med hiss in i huset, innergård, cykelrum, barnvagnsrum, källsorteringsrum och soprum.

PARKERING
I fastigheten finns ett parkeringsgarage där 17 st parkeringsplatser är reserverade till föreningen, till dem är det separat kö. Idag finns lediga parkeringsplatser (avstämt juni 2018) och hyreskostnad är ca 4.500 kr/mån. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är nyproducerad 2015 så föreligger idag inga renoveringsåtgärder. Föreningen har sammanställt en underhållsplan t o m 2065 och avsätter pengar årligen till en underhållsfond.

TV OCH BREDBAND
Fiber är indraget i fastigheten för kabel-tv, bredband och telefoni via Open Universe. Medlemmarna själva väljer leverantör av digitala tjänster.

ÖVRIGT
I föreningsavgiften ingår värme och vatten.
Inga planerade avgiftshöjningar det kommande året.
Delat ägande godkänns av föreningen.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR