Maximize-icon

Hagalund

FANTASTISK UTSIKT FRÅN VÅNING 13 I SOLNA

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seHagalund

FANTASTISK UTSIKT FRÅN VÅNING 13 I SOLNA

59 Kvm |2 Rok |13tr, hiss |3 127 kr/mån

Högst upp välkomnas du nu till den yteffektiva och inbjudande 2:a belägen i ett centralt läge nära Solna C och tunnelbana. Här bor Ni högst upp i fastigheten på våning 13 med en vidsträckt och spektakulär utsikt över trivsamma omgivningar. Rejäla fönsterpartier som skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp på de välplanerade ytorna. Bostaden är väldisponerad med genomgående fina ytskikt, parkettgolv och ett stambytt badrum från 2017 samt ett fräscht kök med vita stilrena köksluckor. Härifrån är det utgång till balkongen i soligt läge som vetter över Solna med en fantastisk utsikt! Boendet erbjuder både diskmaskin och möjlighet till tvättmaskin. Ta hissen direkt ner till fastighetens varmgarage där bilen kan stå tryggt dygnet runt. Ni kan även tvätta bilen här nere i fastighetens tvätthall. Smidigare än så här blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134