ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Östermalm

Grev Turegatan 54

12 950 000 SEK | 93 Kvm | 3 Rok

Östermalm

12 950 000 SEK |93 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 424 kr/mån

Genomgående väldisponerad 3:a (möjlig fyra) och synnerligen tilltalande sekelskiftesvåning belägen högt upp i vacker fastighet, anno 1882. Underbar atmosfär med högt i tak, fina pardörrar, stuckatur och vackert golv. Luftigt sällskapsrum i fil med allrum. Smakfull och väl tilltaget kök med all maskinell utrustning, stengolv med värmeslingor, infälld belysning, matplats för 8-10 personer samt utgång till solig balkong. Härlig balkong mot grönskande gård och trevlig utsikt över takåsar. Rogivande sovrum med platsbyggda garderober samt plats för arbetshörna. Modernt och stilfullt badrum med infällda spotlights, golvvärme och möjlighet till badkar. Härligt inbjudande boende belägen på eftersökt adress invid Karlavägen och närhet till Östermalmstorg. Solid förening med bra avgifter. Välkommen!

Ansvarig mäklare: Gustav Enhörning 073-400 21 06
Bronze Fastighetsförmedling

BUDGIVNING PÅGÅR

BUD

12 950 000 KR

BUDGIVARE

Budgivare 1

DATUM

2021 - 06 - 18

TID

14.22

Se alla bilder


PRIS

12 950 000 kr

AVGIFT

4 424 kr/mån

inkl. Värme & Vatten

VÅNING

3, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

93 kvm

BYGGÅR

1882

OMRÅDE

Få platser är så mytomspunna som Östermalm. Namnet förknippas med borgerlighet och hög status, arkitektoniska rikedomar och ståtliga kulturarv. Men Östermalm är mer än ett smycke att se på, det är en omväxlande och spännande stadsdel. Med dess närhet till vatten, de luftiga parkerna, de historiska minnesmärkena och dess moderna puls är det lätt att förstå varför så många önskar att bo här. På Östermalm har du närhet till shopping, uteliv, kultur och fina naturområden.

Östermalm hyser drygt 61 000 invånare. Östermalm hette från början Ladugårdslandet, p.g.a. att här fanns fyra kungliga ladugårdar. Namnet Östermalm antogs 1885 då områdets bondska prägel nästan helt var borta.

Strandvägen är Östermalms praktfulla strandallé kantad med ståtliga byggnadsverk. Här ligger också Dramaten, som grundades av Gustaf III 1788. Andra huvudgator är Sturegatan och Valhallavägen, samt Narvavägen och Karlavägen som möts vid praktfulla Karlaplan. Östermalmstorg är stadsdelens naturliga mittpunkt där Nybrogatan, som går upp från Strandvägen, möter Humlegårdsgatan. Humlegården är en av Stockholms äldsta parker och anlades av Johan III.

PARKERING

För mantalsskrivna i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 1 100 kr.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna till och från Östermalm är mycket goda. Här finns tunnelbanestationerna; Östermalmstorg, Stadion, Karlaplan och Tekniska Högskolan.
Flertalet busslinjer och även spårvagnslinjen som går från Norrmalmstorg ut till Djurgården.

ÖVRIGT OM OMRÅDET

Skolor och barnomsorg
På Östermalm finns det cirka 19 grundskolor och 70 förskolor. Platsgarantin gäller i det stadsdelsområde där du bor. Regeringsgatan 70 tillhör Norrmalm i detta avseende.

OM FÖRENINGEN

Allmänt om föreningen
Bf Vega No 1 upa är en äkta bostadsförening som bildades 1897. Föreningen äger fastigheten Flundran 6 och består av 20 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet med hyresrätt. Föreningen godkänner delat ägande med krav att alla ägare ska vara skrivna på adressen. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Markägande - friköpt.

Renoveringar
2021 Byte av lås till gemensamma utrymmen
2019 Stamspolning och filmning av brunnar på gårdarna
2018/2019 Trapphusrenovering
2018 VVS-arbeten justering av vattentryck i stammar till gårdshus, utbyte av cirkulationspump i fjärrvärmeanläggningen
2017/2018 Stuprörsarbeten, taksäkerhet
2017 Nya tvättmaskiner och torktumlare
2015 Fjärrvärme cirkulationspump, reparation fasad, målning av dörrar entréer, takmålning, stamspolning, OVK, målning av fönster två övre våningar
2003 Stambyte badrum
1994-1995 Fasadrenovering
1989 Elstigar

Planerade renoveringar:
Åtgärd av vattenavrinning från gårdshus takterrass.

Parkering
Föreningen disponerar inte över några parkeringsplatser, boendeparkering gäller i området.

TV och bredband
Levereras via ComHem.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget IF.

Gemensamma utrymmen
- Innergård
- Tvättstuga
- Återvinningsrum
- Cykelförråd

Ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade (kontrollerat 2021, maj).
Föreningen har en hyresrätt på 61 kvm som kan ses som en dold tillgång.

Övrigt
Överlåtelseavgiften tas ut enligt stadgarna och betalas av säljare och köpare gemensamt.
Pantsättningsavgiften tas ut enligt stadgarna och debiteras av pantsättaren.

Mer information


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134