Maximize-icon

Krysshammarvägen 2

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se54.6 Kvm |2 Rok |4tr, hiss |1 949 kr/mån

I en av Solnas absolut bästa föreningar finns nu denna fantastiska och totalrenoverade tvåa. Belägen högt upp i fastigheten med en balkong i ett solsäkert läge. Med ett oslagbart läge i ett expansivt område med närhet till T-bana, förskola, mysiga Pampas marina och med promenadavstånd till Kungsholmen, Vasastan och Solna C. På promenadavstånd hittar du Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. T-bana Västra skogen och Huvudsta ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta särskilt länge. Med bilen når du Essingeleden på några minuter. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud!

- Stabil förening som i princip skulle kunna vara obelånad (finns en dold tillgång i form av 19 uthyrda lägenheter som föreningen ”äger” och som kan säljas och balanseras mot föreningens lån om ca 45 MSEK).
- Föreningen har 18 st stora lokaler som hyrs ut med god förtjänst, vilket borgar för fortsatt låga avgifter.
- Attraktiv adress med optimalt läge för både singlar, par och familjer.
- Genomgående ljusinsläpp, fint och fräscht med stora utvecklingsmöjligheter.
- Barnvänligt med till förskolor och skolor (ca 300m), Pampasparken (ca 250m), Augustendal 4H-gården (ca 400m) och Huvudsta Ridskola (ca 400m).
- Nära till Huvudstabadet och det nya utomhusbadet vid Huvudsta Strand, Huvudsta Kanot Klubb, marina, caféer och restauranger.
- 5 minuters promenad till tunnelbanan Västra Skogen och ca 8 minuter in till T-centralen.
- skön 4,5 km promenad- och cykelväg till T-centralen utefter strandkanten av Ulvsundasjön och Karlsbergskanalen.
- Enkelt att få boendeparkering i området och man tar sig enkelt ut med bil på Essingeleden m m

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134