ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

Maximize-icon

Propusvägen 3

Välkomna till denna exklusiva nyproducerade drömlodge på ”Solsidan” i Storhogna.

6 395 000 SEK | 190 Kvm | 7 Rok

Välkomna till denna exklusiva nyproducerade drömlodge på ”Solsidan” i Storhogna.

6 395 000 SEK |190 Kvm |7 Rok

Välkomna till denna nyproducerade drömlodge på ”Solsidan” i Storhogna. Högt belägen med vackra omgivningar året runt. Här erbjuds Ski in och ski out. Bra solläge på uteplatsen med vy över Storhognafjället. Svart-målad fasad, 3-glasfönster och enfalsat plåttak i svart.

Vardagsrum och kök på entréplan i öppen planlösning. Den generösa takhöjden och det stora fönsterpartierna bidrar till ljus och rymd. Genomgående hög och exklusiv standard, fina trägolv och ljust målade väggar. Stilrent, fullt utrustat Marbodal kök med kakel ovan diskbänk och bänkskiva i sten. Samtliga vitvaror från Siemens ”Studioline”. Köket är även utrustat med vinkyl. Samtliga blandare i kök och badrum är av märket ”Tapwell”. Fem rymliga sovrum med plats för många bäddar om man så vill. Tre helkaklade badrum samt separat bastu från Bastuspecialisten.

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

6 395 000 kr

TYP

1-familjs friliggande villa

ANTAL RUM

7

BOAREA

190 kvm

Välkomna till denna exklusiva nyproducerade drömlodge på ”Solsidan” i Storhogna.

Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR