Maximize-icon

Vasastan

Vasastan

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan

85 Kvm |3 Rok |2tr, hiss |4 274 kr/mån

Nu finns möjlighet att förvärva denna nyrenoverade trea på attraktiv adress med balkong.
Bostaden präglas av sobra material- och färgval, vacker fiskbensparkett, rikligt ljusinsläpp utan insyn och generös takhöjd.

Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat ljust vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och förvaringsmöbel. Ett rymligt kök i stilrent utförande med allt du kan tänka dig i ett kök. Via pardörrar i glas når man den härliga balkongen med plats för stolar och bord som vetter mot föreningens innergård. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten har en välkomnande hall samt en möblerbar inre hall. Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt platsbyggda garderober i sovrummet.

Här bor du i en lugn men samtidigt väldigt central del av eftertraktade Vasastan, mellan Norrtull och Odenplan. Känn stadspulsen med ett mångfald av butiker, caféer och restauranger såsom STHLM Brunch Club, Austin Food Works, Lilla Ego och Yuc. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det är även lätt att hitta lugnet med flertalet fina parker och naturområden i bostadens direkta närhet såsom Hagaparken, Vanadislunden och Brunnsviken. Vill du bo på ett toppenläge i kärnan av Vasastan med närhet till goda kommunikationer, närservice, skolor och förskolor har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134