ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

15 april kl 00:00 - 00:00

Maximize-icon

Bromma / Mariehäll

Alpvägen 17, vån 4

INSYNSSKYDDAD 3 ROK I TRE VÄDERSTRECK MED SOLIG BALKONG BELÄGEN I MARIEHÄLL!

Bud| 83 Kvm | 3 Rok

Bromma / Mariehäll

INSYNSSKYDDAD 3 ROK I TRE VÄDERSTRECK MED SOLIG BALKONG BELÄGEN I MARIEHÄLL!

83 Kvm |3 Rok |4tr, hiss |4 309 kr/mån

INSYNSSKYDDAD 3 ROK I TRE VÄDERSTRECK MED GRÖNSKANDE BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL!
Nu saluförs denna makalösa och påkostade gaveltrea med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök från Marbodal i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i tre olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

Bud

AVGIFT

4 309 kr/mån

Inkl . Värme, Triple-play från Comhem. (telefoni, bas-tv, bredband 100/100) Vatten- och elförbrukning debiteras varje hushåll.

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3

BOAREA

83 kvm

BYGGÅR

2017

INSYNSSKYDDAD 3 ROK I TRE VÄDERSTRECK MED SOLIG BALKONG BELÄGEN I MARIEHÄLL!

INSYNSSKYDDAD 3 ROK I TRE VÄDERSTRECK MED GRÖNSKANDE BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL!
Makalös och påkostad gaveltrea med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök från Marbodal i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i tre olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående 1-stavs parkett, ljust målade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena rymliga platsbyggda garderoberna bakom vita dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i helt insynsskyddat läge med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med ljust målade väggar.

Kök
Påkostat och stilrent kök med inredning från Marbodal. Praktiska och speglade högskåp i vitt med infälld belysning undertill, stänkskydd i vit kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grått utförande gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Electrolux i form av induktionshäll, integrerad fläkt i överskåp, integrerad diskmaskin bakom skåpsfront, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn samt kyl och frys med dubbeldörrar i vitt. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Master Bedroom
Insynsskyddat sovrum i gavelläge. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med målade väggar i fin kulör. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt stor garderob bakom gardiner som rymmer gott om förvaring.

Sovrum
Rymligt sovrum i gavelläge med gott om plats för säng, garderob och arbetshörna om så önskas. Gråmålade väggar samt genomgående parkett på golv.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns wc och handfat i vitt porslin och vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Spegelskåp ovan med integrerad belysning, dusch, badkar, handdukstork samt härlig golvvärme. Praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter samt tvätt och torkmaskin från Electrolux undertill. Infällda spotlights i tak.

Balkong
Fantastisk stor balkong med morgon och förmiddagssol. Balkongen har glasat räcke och bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden mot den lugna parken.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd
- Avgiften på bostaden samt lägenhetsytan i kvm är enligt information av säljarna.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.

OM FÖRENINGEN

Brf Travkusken bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 115 bostadsrättslägenheter. Föreningen tillåter delat ägande (minsta andel 10%), men accepterar inte juridisk person. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget, föreningens ekonomi är god.

Renoveringar - Utförda och planerade
Inga större renoveringar utförda på grund av nyproduktion (byggår 2016), färdigställdes 2017.
Det finns inte heller några kommande renoveringar planerade i dagsläget.

Parkering
Garage med 80 platser för bilar varv 2 st handikappsanpassade samt 6 st mc/mopedplatser. Kostnaden för garageplats är 1 000:-/månad för bilplats och 500:-/månad för mc/moped. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Garage nås direkt via hissen.

TV/bredband
Triple play från Comhem ingår i avgiften men tillgång till hemtelefoni, ett antal tv-kanaler samt bredband 100/10.

Försäkring
Föreningen betalar gemensamt bostadsrättstillägg så det räcker med att du har en "vanlig" hemförsäkring.

Gemensamma utrymmen
- Trevlig innergård som består av en engelsk trädgård med perenner, grusgångar, uteplatser och grindar.
- Föreningen har ett stort antal cykelparkeringar.
- Cykelförråd i entréplan samt cykelställ på gården.
- Barnvagnsrum i entréplan eller i källare. Förråd i källare.
- Miljörum samt sopsugsanläggning för hushållssopor, kompost och tidningar.

Övrigt
- Föreningen godkänner delat ägandeskap med minsta ägarandel 10%.
- Föreningen godkänner ej juridisk person
- Boende behöver inte eget elabonnemang utan föreningen har ett gemensamt där de boende betalar för sin elförbrukning som tillkommer på avin ihop med månadsavgiften (faktureras av Fastum).
- En sänkning av avgiften med 10% genomfördes april 2019.

Mer information


Välkommen på visning

15 april kl 00:00 - 00:00
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Caroline Hanell

Caroline har varit en i Bronze-familjen sedan start och är en av den mest rekommenderade mäklaren i sina områden. Att få äran att hjälpa och träffa så omåttligt många människor i deras mest betydelsefulla affärer är en enastående känsla enligt henne. För henne är kundernas önskemål och trygghet det allra viktigaste. Hon hanterar varje förmedling som om den vore hennes egen bostad och jobbar under högt tempo och drivs av att överträffa hennes kunders förväntningar. Caroline har lång erfarenhet av försäljning och med sin beslutsamhet att alltid ta sig framåt, inspirerar hon sina medarbetare att utvecklas i samma takt. Caroline beskriver sig själv som energisk, alltid tillgänglig, dedikerad utan dess like och ger alltid 200% utan att ge upp.

076-319 64 70

caroline.hanell@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR