ÖVERSIKT

BILDER

FAKTA & DOKUMENT

VISNING & KONTAKT

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

11 april kl 11:30 - 12:15

Maximize-icon

Hagastaden

Nina Einhorns gata 6

7 695 000 SEK | 88 Kvm | 4 Rok

Hagastaden

7 695 000 SEK |88 Kvm |4 Rok |4tr, hiss |4 963 kr/mån

Varmt välkomna till denna genomgående och nyproducerade 4:a om 88kvm med mysig balkong både mot gata och gård. Lägenheten är otroligt ljus och fräsch med fina materialval. Stort och välutrustat kök och badrum samt gäst-WC. Social och öppen planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på en lugn gata med all typ av service runt hörnet. Garage finns även i huset. Det finns mysiga cafeér, populära restauranger och exklusiva takbarer på minuters avstånd. Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Välkommen på visning!

Kontakta mäklaren för vidare information.
Gustav Enhörning 073-400 21 06 gustav.enhorning@bronzefast.se

blueprint-icon

PLANRITNINGAR

Se alla bilder


PRIS

7 695 000 kr

AVGIFT

4 963 kr/mån

(Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband ingår).

VÅNING

4, hiss finns

TYP

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4

BOAREA

88 kvm

BYGGÅR

2018

OMRÅDE

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

OM FÖRENINGEN

Brf Utveckla är en äkta förening bestående av 77 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.
Föreningen äger marken.

Mer information


Välkommen på visning

11 april kl 11:30 - 12:15
Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134
blueprint-icon

PLANRITNINGAR