Maximize-icon

Annedal

MAKALÖS BOSTAD MED TVÅ BALKONGER I EFTERTRAKTADE ANNEDAL!

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seAnnedal

MAKALÖS BOSTAD MED TVÅ BALKONGER I EFTERTRAKTADE ANNEDAL!

109 Kvm |4 Rok |4tr, hiss |5 700 kr/mån

TOTALT INSYNSSKYDDAD BOSTAD I HELA TRE VÄDERSTRECK OCH TVÅ BALKONGER MED GRÖNSKANDE BALKONG!
Nu saluförs äntligen denna makalösa och påkostade bostad om fyra rum. Här erbjuds två balkonger i två olika riktningar, ett makalöst vardagsrum, 3 sovrum, 2 badrum, 2 balkonger, varmgarage och helt klart det absolut bästa läget i hela Annedal/Mariehäll. Flexibla möblerings- och förvaringsmöjligheter samt högkvalitativa materialval som är beständiga över tid. Köket är i toppskick och har full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare de väl tilltagna vardagsrummen samt generösa panoramafönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i tre olika väderstreck. Lägenheten inbjuder till mingel, umgänge och sällskap. Bostadens pärla, den generösa inglasade och inbjudande balkongen blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på grönskande utsikt och grillkvällar bland den färgsprakande himlen som närmsta granne. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och ljust målade samt tapetserade väggar. Ett boende med PRECIS allt man kan önska sig och lite till.

En fantastisk bostad vid vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader till Pampas Marina, Hornsbergs strand och Karlbergsslott. Direkt utanför porten finns ICA-butik. Med tio minuters gångavstånd når du Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134