Maximize-icon

Arvid Tydéns allé 4

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se60 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |3 250 kr/mån

***Juridisk person godkänns***

Vi på Bronze Fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till detta boende med en underbar planlösning utan dess like. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta där design och funktion går hand i hand.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Väldigt luftig lägenhet som bjuder på bland annat en optimal planlösning.
Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende. Den väl tilltagna balkongen med gott om plats för utemöbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage.
Varmt välkommen på visning!

Omgivning
Här bor ni med närhet till mataffärer, restauranger, apotek, T-bana, bussar och all övrig tänkbar service. Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Några minuter bort finner ni Huvudstabadet med både utomhusbassäng, bryggbad samt Augustendals 4H gård med många djur och mysigt café. Närområdet erbjuder fina promenadstråk vid Ulvsundasjön, Pampas Marina samt hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnelbanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C om ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station. I området finns med andra ord utmärkta kommunikationer med anslutning till tunnelbanan samt flertalet busslinjer!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134