Maximize-icon

*Juridisk person kan köpa*Fri uthyrning*

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se*Juridisk person kan köpa*Fri uthyrning*

3 000 000 SEK |36 Kvm |2 Rok |3tr |2 255 kr/mån

*Juridisk person kan köpa*
*Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person*

Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra två- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, cykelparkering, gemensamma vädringsbalkonger och trevlig uteplats för alla att vistas vid.

Välkomnande hall med grått klinker som bryter av mot bostadens resterande vackra två-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt förvaringsutrymme i måttanpassade garderober. Självklart är det säkerhetsdörr.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående två-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i ljusgrå kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå laminat, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vit matt kakelsättning ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill. Den måttanpassade köksinredningen kommer från Decoform och vitvaror från Siemens består av integrerad frys och kyl, infälld ugn, spis och induktionshäll, integrerad köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett. Genomgående två-stavsparkett i ek och vitmålade väggar.

Liksom vardagsrummet erbjuder sovrummet på imponerande rymd samt genomgående två-stavsparkett i ek och fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti. Gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober bakom ljusgrå kulör.

Tilltalande materialval som vitkaklade väggar i matta vita plattor och grå klinker på golv med elburen golvvärme. Badrummet bjuder på porslinshandfat med vit kommod undertill, spegel ovan handfatet, WC, handdukstork, modern glasad duschvägg och LED- spotlights med dimmerfunktion.

Kommunikationer:
Brf Brommas Entré ligger precis intill trafikknutpunkten Stora Mossen som trafikeras av tunnelbanan, med vilken du tar dig in till T-Centralen på bara omkring 15 min. Utöver det har du direkt tillgång till snabba billeder både in till och ut ur stan. Att det finns smidiga kommunikationer är ingen underdrift när det kommer till detta boende. Fastigheten har tillgång till 10st parkeringsplatser till en månadskostnad. Här tillämpas först till kvarn principen. Om du har planer att resa utomlands så är de bara ett kort avstånd till Bromma flygplats.

I direkt närhet till Bromma Blocks med shopping i hela 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger. Vid Brommaplan finns redan nu matbutiker, apotek, gym, restauranger, hotell och Systembolag, all service du behöver. I närheten ligger utöver denna mecka av serviceutbud även Bromma Handelsplats med Coop Forum, City Gross, Willys med flera. Skolor finns det gott om i närområdet i form av förskolor, Bromma Gymnasium, Ulvsundaskolan samt Alviksskolan.


Område:
Ulvsunda är en citynära del av Bromma som är en av Stockholms mest omtyckta förorter med sin direkta närhet till grönska och vackra trivsamma bostadsområden. Området kring Alvik och Stora Mossen är trevligt och uppskattat av de boende med småstadens lugn och lummiga promenadstråk runt Lillsjön invid det mäktiga Ulvsunda Slott.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134