Maximize-icon

Gribbylund

Torpängsvägen 7A

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seGribbylund

195 Kvm

Ett unikt hem som verkligen är rätt i tiden! Inte nog med den vackra fasaden och exklusiva materialvalen - detta är ett smart hem med alla möjliga tekniska lösningar för att göra vardagen enklare. biorum, pool, automatiska sprinklers och inbyggda högtalare. Men det stannar inte där - på fastigheten finns även ett attefallshus om ca 20 kvm boarea + ca 20 kvm biyta som idag hyrs ut och genererar goda intäkter.

Snart ges alltså ett sällsynt tillfälle för en lyckosam köpare att bli ägare till denna högklassiga villa om 195kvm+131kvm. Här får du allt du någonsin drömt om och lite till. Tre plan, tre badrum, fyra sovrum, två vardagsrum, biorum, pool, bastu och listan fortsätter. De sociala ytorna på entréplanet och de privata på det övre planet. Ett rofyllt paradis omgivet av vacker tomt, mitt i hjärtat av Gribbylund. Det blir knappast bättre. Välkommen till Torpängsvägen 7A.

Vidare in i huset sammanlänkas vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning. Köket är väldigt påkostat och av hög funktion med vitvaror från Siemens och bänkskivor i komposit. Här finns även en stor köksö perfekt vid större tillställningar.
Centralt placerad i vardagsrummet är braskaminen som både höjer mysfaktorn och värmer rejält. Sovrummet på detta plan är perfekt som gästrum eller kontor och ligger avskilt från de övriga sovrummen. Entréplanet bjuder även på ett smakfullt badrum utrustat med dubbla duschar, badkar, bastu, golvvärme, spotlight samt en utgång som gör det smidigt för barnen att röra sig till och från poolen.

Det övre planet bjuder på flera meters takhöjd, stora fönster partier samt tre bra sovrum med gott om förvaring, allrummet länkar till samtliga sovrum och har rikliga ljusinsläpp. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch.
Materialvalen är noga framtagna och håller en hög standard samtidigt som de ger ett sobert intryck.

Det nedre planet bjuder på ett stort uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förråd, tvättstuga, biorum och gott om flertalet förvaringslösningar. Här finner vi även huset hjärta, teknikrummet som styr hela fastigheten.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134