Maximize-icon

Bromma

Stilsäker bostad högt upp i huset i två väderstreck med grönskande balkong!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seExtra kontaktperson: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seBromma

Stilsäker bostad högt upp i huset i två väderstreck med grönskande balkong!

43 Kvm |2 Rok |3tr, hiss |2 437 kr/mån

MODERN OCH HELT INSYNSSKYDDAD BOSTAD I ABSOLUT HÖGSTA LÄGE AV HUSET PÅ VÅN 6/6 MED KVALITATIVA MATERIALVAL, TVÅ VÄDERSTRECK OCH GENERÖS BALKONG MOT GRÖNSKANDE INNERGÅRD OCH MILDVIDD UTSIKT ÖVER TAKÅSARNA, FRIKÖPT TOMT OCH POOL PÅ INNERGÅRDEN BELÄGEN INTILL EFTERTRAKTADE BROMMAPLAN!
Varmt välkommen att förvärva denna makalösa och ljusa bostad med stor balkong i helt rätt läge av huset mot lugn innergård, extremt bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och separat sovrum i det unika konceptboendet "Bromma Tracks" från 2016 i en ståtlig fastighet och med allt man kan önska sig i ett modernt hem med bland annat pool på innergården. Föreningen äger marken och accepterar juridisk person som köpare. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier i två väderstreck, fullutrustat kök med fina materialval, helkaklat badrum med högkvalitativa materialval karakteriserar detta vackra hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönster skapas ett fint ljusflöde i hela lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen i söderläge, blir som extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Genomgående parkett samt vitmålade väggar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Ulvsundasjön som erbjuder strandpromenader, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer som T-bana samt bussar. Här finns förstklassiga matvarubutiker (ICA och Coop) och småbutiker, restauranger för alla smakriktningar, från Sushi till McDonalds. Bra träningsutbud med bla träningscenter SATS precis vid Brommaplan samt Friskis och Svettis på kort avstånd. På några få minuters promenad från Brommaplans T-bana möter föreningens gemensamma och mycket påkostade trädgård, vilken innehåller allt från härlig grönska, ett flertal sittgrupper, gemensamhetslokal och swimmingpool. Föreningens gemensamma ytor är välskötta och poolområdet ombesörjs av ansvariga i styrelsen för att bibehålla bästa trivsel och skötsel.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134