Maximize-icon

Centrala Sundbyberg

Vasagatan 15A

Ansvarig mäklare: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seCentrala Sundbyberg

3 595 000 SEK |49 Kvm |2 Rok |2 858 kr/mån

I nyproducerade Fabriksparken, som nu växer fram och blir en levande, tilltalande del av centrala Sundbyberg, finns möjligheten till ett kvalitativt och hållbart boende, mitt i stad och park. Här ligger det mesta du behöver – restauranger och butiker, gallerier och kulturscener – endast ett stenkast bort. Mycket fokus har lagts på det sociala, vilket märks såväl i den umgängesoptimerade planlösningen med exklusivt kök från Poggenpohl, som i den grönskande innergården med utekök, och på takterrassen. Utformningen med mat och samvaro i centrum är resultatet av ett nära samarbete med Tareq Taylor, som bidragit till att skapa ett boende utöver det vanliga.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134