Maximize-icon

Kungstensgatan

Ansvarig mäklare: Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se137 Kvm |4 Rok |2tr, hiss |4 795 kr/mån

Nu saluförs denna mycket härliga sekelskiftesvåning på Kungstensgatan. Bostaden har en mycket populär genomgående planlösning med sociala ytor mot gata och sovrum mot innergård. Här finns alla detaljer man kan önska från byggåret; originalstuckaturer, takrosetter, kakelugn, snickerier och mycket mer därtill. En trevlig och väl tilltagen balkong mot den trevliga innergården höjer nivån ett snäpp till. För den som önskar görs bostaden med enkla medel om till 5 rok. Det finns även två stycken entréer till bostaden som möjliggör en uthyrningsdel. Föreningen är mycket väl omhändertagen och sköts på ett ypperligt sätt. De stora renoveringarna är redan genomförda och belåningsgraden är låg.

Ansvarig Mäklare: Gustav Enhörning 073 400 21 06

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gustav Enhörning

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gustav Enhörning

Gustavs drivkraft har alltid varit att ständigt kunna utmana sig själv att prestera på topp och kunna leverera i varje affär. Hans mål är att skapa långsiktiga relationer och ha nöjda kunder! För att alltid upprätthålla sin kundnöjdhet ser Gustav ett stort värde i att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov och situation. Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet ser han som ett privilegium. Det som utmärker Gustav är han vilja och mål komibnerat med en god struktur och ett leende på läpparna. Han älskar att överträffa sina kunders förväntningar och ger alltid 110 % i varje affär!

073-400 21 06

Gustav.enhorning@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134