Maximize-icon

*Gavelhus med två uthyrningsdelar*Barnvänligt område*

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se*Gavelhus med två uthyrningsdelar*Barnvänligt område*

412 Kvm |13 Rok

Vi på Bronze Fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till detta gavelhus med en underbar planlösning utan dess like om totalt 412 kvm i boa fördelat på tre punkhus. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta hus där design och funktion går hand i hand.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Huset bjuder på bland annat en trädgård i ett solsäkert läge som man når från köket!
Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med en stor tomt. Den väl tilltagna trädgården med gott om plats för utemöbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.

Utöver de rejäla husytorna bjuder boendet även på stora solaltaner och bra lekytor för barnens hoppmattor och bollspel. Lugnt och barnvänligt område, med närhet till naturen samt gångavstånd till kommunikationer. Här omges ni av en sagolik natur som du kan njuta av året runt genom stora fönsterpartier i insynsskyddat läge! . Ett arkitektritat hus med genomtänkt planlösning och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och unika takfönster. Solig tomt med många fruktträd och bärbuskar.

På tomten finns det två hus som redan är uthyrda. På källarplan i huvudbyggnaden finns det en egen entré med möjlighet att kunna göras om till ytterligare en uthyrningsdel. Perfekt för den som önskar uthyrningsmöjligheter alternativt att ha kontoret hemma.


KOMMENTAR AREA:
Hus 1 har 241 kvm boarea och 68 kvm biarea enligt uppmätning.
Hus 2 har 111 kvm boarea och 8 kvm biarea enligt uppmätning.
Hus 3 har 60 kvm boarea enligt uppgift från säljaren.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134