Maximize-icon

Alekärrsvägen 13

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se145 Kvm |6 Rok

Välkommen till ett unikt kedjehus i perfekt läge med gaveltomt! Här bjuds på totalt 145 kvm att leva, umgås och njuta i. Utöver de rejäla husytorna bjuder boendet även på stora solaltaner och bra lekytor för barnens hoppmattor och bollspel. Lugnt och barnvänligt område, med närhet till naturen samt gångavstånd till kommunikationer och butiker. Här omges ni av en sagolik natur som du kan njuta av året runt genom stora fönsterpartier i insynsskyddat läge! . Ett arkitektritat hus med genomtänkt planlösning och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och unika takfönster. Härlig uteplats på baksidan i fritt läge.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134