Maximize-icon

Södermalm

Hornsgatan 62

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seExtra kontaktperson: Ramin Jahangiri

070-924 24 28

ramin.jahangiri@bronzefast.seSödermalm

14 995 000 SEK |155 Kvm |6 Rok |4tr, hiss |6 300 kr/mån

*Renoveringsmöjlighet*

-Sekelskiftesfastighet anno 1899
-155 kvm i Etage
- 6 rum
- Entrédörr på varje våning
- Helt insynsskyddat och lugnt läge högst upp i fastigheten
- genomgående högt i tak

Varmt välkommen till Hornsgatan 62 högst upp i huset till denna helt fantastiska lägenhet om 155 välplanerade kvadratmeter med enorm potential att sätta din egen prägel och forma ditt drömboende! Potentialen för denna oslipade diamant är närmast obegränsad.

Eftersökta kvarter runt populära Mariatorget som är en sprudlande del av Södermalm. Här erbjuds närheten till natur och vatten med Pålsundet, Riddarfjärden och Årstaviken, Tantolundens stora grönområden och egna sandstrand, Långholmens badplatser och mysiga promenadstråk och Söders lilla oas Reimersholme. Populära stråk för löpturen. Lockar träningspass inomhus finns ett brett utbud från bland annat SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fitness24Seven med flera. Mariatorget erbjuder vidare ett storslaget utbud av restauranger, fik och prisbelönta barer. I Hornstulls Galleria kan den shoppingsugne stilla sina begär, är man filmsugen så får man inte missa Hornstulls egen biograf - Bio Rio - som är en av Stockholms få kvarlevande singelbiografer.
Kommunikationerna till området är utmärkta. Bekvämt med närheten till tunnelbanestation Mariatorget (röda linjen) - en kort promenad till södra station och pendeltåget samt även flertalet busslinjer i området.

Välkommen att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Ramin Jahangiri

070-924 24 28

ramin.jahangiri@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

. |

Ramin Jahangiri

Ramin visste redan som tonåring att han ville bli mäklare, en beslutsamhet som fått honom dit han är idag. Han brinner för affärer och att kunna ge familjer förutsättningar som de knappt trodde var möjliga. Med 700 sålda lägenheter i sitt område under fem år, samt utmärkelsen Årets Mäklare fyra år i rad, har Ramin ett renommé som de flesta bara vågar drömma om. Tillsammans med teamet på Bronze, utvecklar han unika strategier och metoder för att leverera bästa möjliga priserna för alla situationer. Ramin förmedlar inte bara bostäder, han förändrar människors liv.

070-924 24 28

ramin.jahangiri@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134