Maximize-icon

Vasastan

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se23 000 000 SEK |106 Kvm |4 Rok |5 885 kr/mån

Om du länge har drömt om en lägenhet med terrass – som har utsikt över hela Stockholm med tillhörande jacuzzi – så kan bostadsdrömmen nu bli sann.

Högt upp saluförs äntligen detta spektakulära och eleganta designboende om 4 rum belägen på perfekt insynsskyddat läge mitt i centrala Stockholm. Tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Våningen har tre terrasser med oslagbar utsikt och ljusflöde över Stockholms takåsar. Storleken, det höga våningsplanet, terassen, sjöutsikten och den solfjäderformade utformningen med utsikt över hela Stockholm gör denna lägenhet helt oslagbar. Här finner vi något som inte finns på något annat i hela Vasastan nämligen terassen om 75kvm! Här finns möjligheten till tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober från golv till tak runt om hela våningen. Stort badrum i absolut högsta klass samt en gäst-wc. Stor sällskapsyta mellan vardagsrum och kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap. En matplats som rymmer 6-8 personer och med direkt ansluten terass som blickar över Stockholm. Fantastisk och soliga terrass som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap bland molnen med utsikt över hela Stockholm.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134