Maximize-icon

Vendelsö

Grindstuvägen 64

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seVendelsö

5 750 000 SEK |149 Kvm |6 Rok

Välkomna till detta rejäla enplanshus om totalt 236 kvm med suterrängdel/källare i familjevänliga och fridfulla Lötkärr i Vendelsö. Huset är i renoveringsbehov så här finns verkligen möjlighet att få sätta sin egen prägel. Stort kök och matplats med utgång till baksidan i väst. Vardagsrum med utgång till balkong. Fyra sovrum i bra storlek och en gillestuga. Öppen spis i såväl vardagsrummet som gillestugan. Fantastiskt gedigen trappa i grön marmor mellan våningsplanen. Badrum, wc, tvättstuga och bastu. Dubbelgarage om nästan 70 kvm finns i huset.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134